string(4) "test" Geurenfestival Heerlijk Haps

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Geurenfestival Heerlijk Haps

woensdag 11 september 8712

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Een bijzondere fair waar geuren het leven kleuren en je kan genieten op de sfeervolle nostalgische locatie van Het Roozenhuys in Haps. 

De fair met een diversiteit aan stands vindt plaats op een plek waar al meer dan een eeuw het leven om rozen draait. 'Door deze fair krijgt eindelijk iedereen de kans , om de neus in onze zaken te steken!'

Het Roozenhuys behoort tot de Koninklijke Kwekerijen H.A. Verschuren & Zonen. Unieke, eigen Collectie Verschuren® rozen; veredeld en gekweekt door alle generaties Verschuren rozenkwekers. De prachtige tuinrozen, het rozenmuseum, de rozentuin, een heus rozenwinkeltje, fruitgaard, gazon met reuzentipi en een barn zijn de setting waar de fair 'Heerlijk Haps' plaatsvindt. Naast brocante en serviesgoed is er veel te zien en te ruiken, maar is er ook een hoop lekkers te proeven.

Zorgvuldig geselecteerde stands bieden je een andere kijk op geuren, waarbij de beleving een ervaring wordt. Er zijn ook lezingen, workshops en optredens. Veel activiteiten die in het teken staan van proeven en ruiken. Naast een uitgebreide sortering bijzondere en geurende rozen is er een assortiment tuinplanten op de fair.

De hele entourage zorgt voor een kleurrijk, boeiend en inspirerend dagje uit voor jong en oud! Ruim zeventig smaakvolle stands!

U komt toch ook?!