string(20) "knakworstrennen-2015" Knakworstrennen 2015

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Knakworstrennen 2015

zondag 15 februari 2015 10:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Op het Kerkplein 1 te Beugen.

Over Knakworstrennen
KNAKWORSTRENNEN, EEN AUTHENTIEKE CARNAVALSTRADITIE !
Als je op carnavalszondag een mooie race wilt zien tussen mensen die op de rug van andere mensen zitten, moet je zeker naar Beugen komen. Je snapt dat de ruiters noch de ‘paarden’ er gewoontjes uitzien. Het is immers carnaval!

Het Knakworstrennen
Al 30 jaar zijn de Knakworstrennen een begrip en ook in de toekomst willen we de titel ‘Meest kolderieke paardenrennen van Nederland’ waar blijven maken. Traditiegetrouw vinden de ‘paardenrennen’ plaats op carnavalszondag en zijn er honderden mensen uit Beugen en omstreken present om de Knakworstrennen te aanschouwen. Naast de paardenrace verwelkomen we elk jaar een groep enthousiastelingen, die voor extra vermaak zorgen door een originele en amusante act op te voeren.

Populair!
De toenemende populariteit van de Knakworstrennen is de media niet ontgaan. Nadat regionale radio- en tv-zenders eerder al voor extra publiciteit in het Brabant zorgden, was in 2012 het NOS Jeugdjournaal aanwezig om zowel via de nationale televisie verslag te doen van de Knakworstrennen. Uit honderden Brabantse carnavalsevenementen heeft de Brabantse Carnavals Federatie de Knakworstrennen geselecteerd als een van de meest authentieke tradities gedurende de carnaval. Het geeft maar aan dat de Knakworstrennen een doorslaand succes zijn!

Live stream
Al meerdere jaren op rij wordt een ‘live stream‘ verbinding beschikbaar gesteld voor diegenen die de Knakworstrennen niet kunnen bijwonen. Op carnavalszondag worden de rennen integraal (live beelden) uitgezonden op de website www.knakworstrennen.nl, zodat U (ook bij afwezigheid) geen moment hoeft te missen. Uniek in het Land van Cuijk en verre omstreken!

Wij als organisatie zijn weer druk in de weer om alles wederom in goede banen te leiden, en zien u dus graag op carnavalszondag in Beugen.

De Knakworstrennen moet je een keer ervaren hebben!

Zondag 15 februari 2015
10.31 uur
Kerkplein 1, Beugen
www.knakworstrennen.nl