string(4) "test" Barcompetitie: Pre-carnaval

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Barcompetitie: Pre-carnaval

zaterdag 31 januari 2015 21:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In café de Winkel in Mill

Op zaterdagavond 31 januari is er vanaf 21.00 uur een Pre-carnavalsfeest in café de Winkel aan de Hoogstraat 3 in Mill. Deze gratis toegankelijke avond maakt deel uit van de barcompetitie. Hiervoor organiseren diverse groepen gedurende een periode een activiteit en de avond met de meeste omzet mag zich winnaar van de Barcompetitie noemen. De Pre-carnavalsparty presenteert in het kader van deze competitie een gevarieerd muzikaal en humoristisch programma met als finale de verschijning van het Winkel-prinsenpaar met nar!
 
Zaterdagavond 31 januari start de Pre-carnavalsparty in café de Winkel om 21.00 uur. Iedereen wordt verzocht verkleed te komen en daarmee zijn leuke prijzen te winnen. Want er is een verkiezing leuks verklede. De muzikale omlijsting is in handen van de in Mill wereldberoemde DJ Benzel, bekend van o.a. de hit The Tune. Maar ook zal Feestorkest Toeternietoe er een optreden verzorgen en brengen de zangers en zangeressen van de Winkel ook hun carnavalsschlager waarmee ze tweede werden op de Blèravond. Verder is er een optreden van Bandparodist Maarten de Groot. Deze Zeelandse ras entertainer zal zorgen voor een uiterst humoristische en sensationele playback-act.
 
Hoogtepunt van de avond is ongetwijfeld de bekendmaking van het speciale Winkel-prinsenpaar met nar. Tot begin januari kon men namen indienen voor de favoriete nar, prins en prinses. Heel wat namen werden hiervoor ingeleverd. De organiserende commissie heeft alle namen bij elkaar opgeteld en is daarmee aan de slag gegaan. Wie uiteindelijk nar, prins en prinses van de Winkel zal worden blijft een verrassing tot zaterdagavond 31 januari. Dan staat namelijk de sensationele verschijning op het programma en komt er aan alle spanning een einde.
 
Reserveer zaterdagavond 31 januari in de agenda en zorg dat u er ook bij bent. De Pre-carnavalsparty in café de Winkel is voor iedereen gratis toegankelijk.