string(30) "historisch-grave-in-kerstsfeer" Historisch Grave in Kerstsfeer

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Historisch Grave in Kerstsfeer

dinsdag 20 december 8518 13:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Op de Markt te Grave

Houdt U ook altijd zo van de gezelligheid rondom kerst? Kom op zaterdag 20 en zondag 21 december naar De Markt en beleef historisch Grave in kerstsfeer! De gemeente Grave en verschillende ondernemers hebben hun bijdrage geleverd om er een gezellig kerstfeest van te maken. 

Van 13:00 uur tot 17:00 uur kunt u genieten van een heerlijke proeverij met winterlekkernijen en drankjes, onder het genot van  live muziek, sfeervol kaarslicht en een prachtig verlichte kerstboom, geschonken door WOON Makelaars en de Regio Bank. U zit helemaal goed als u houdt van oliebollen, suikerspinnen, chocolade van De Lekkernij, warme winterhapjes, soep met balletjes, kaas en noten van Het Blauwe Schaap. 

Maak samen met uw familie en vrienden een portret in winters- of kerstlandschap. Er is warme chocolademelk, en de glühwein wordt verzorgd door Kaffee+. Dit is natuurlijk niet alles. 

Op zaterdag zal Schipperskoor ‘De Maessanghers’ om 14:00 uur, 15:00 uur en 16:00 uur kerstliederen voor u zingen. In de tussentijd zal ‘De Muzikale Kerstman’ de straten van de binnenstad vullen met gezellige orgelmuziek. 

Op zondag klinkt het prachtige gezang van verschillende koren, waaronder het koor van Christine Termonia en Vrienden. 

Er is zelfs wat te winnen deze twee dagen. U kunt namelijk meedoen aan de aankoopbonnetjes-loterij. Lever uw aankoopbon(nen) van zaterdag en/of zondag met vermelding van uw naam en telefoonnummer in bij de driepoot met ketel en maak kans op prachtige prijzen, die door de Graafse ondernemers ter beschikking zijn gesteld. 

Historisch Grave in kerstsfeer, dat wilt u toch niet missen?