string(12) "optreden-bzb" Optreden BZB

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Optreden BZB

zaterdag 10 januari 2015 20:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij Herberg Thijssen, Spoorstraat 5 te Vierlingsbeek

Het alom bekende BZB, voorheen Band Zonder Banaan, gaat starten met haar Unplugged 2015 Tour bij niemand minder dan Herberg Thijssen op 10 januari 2015. De zaal gaat dan om 20.00 uur open voor het publiek. Herberg Thijssen in Vierlingsbeek zal de allereerste horecagelegenheid zijn als onderdeel van de tour. De tour gaat deze keer voor de eerste keer werken met een voorprogramma, welke bestaat uit de band The Wetnecks!.

De afgelopen weken en de aankomende weken naar het optreden toe is de band BZB druk bezig met het repeteren in hun eigen oefenhok.

Over BZB
De BZB (voorheen Band Zonder Banaan) is een Nederlandse band uit Volkel, opgericht in 1992. De band is begonnen als schoolband en komt voort uit de metalband Zymosis. Dit is nog steeds terug te horen in de muziek die de band speelt, namelijk stevige rock met komische Nederlandstalige teksten. De laatste jaren zijn de metal-invloeden echter afgenomen en laat de band zich meer inspireren door de Ierse folk. BZB speelde al op Lowlands, Pinkpop, Paaspop Parkpop, Zwarte Cross, het Bevrijdingsfestival te Wageningen (2006, 2007 en 2014), Sweelpop en het scouting evenement Scout-In. In oktober 2008 vierde de band haar 15 jarig jubileum door middel van een nieuw festival, Festyland, in Volkel. Dit is inmiddels een jaarlijks terugkerend festival geworden.

Start Unplugged Tour bij Herberg Thijssen
Nu, 20 jaar na oprichting, weet BZB nog steeds hun reputatie als ware feestband waar te maken. Op het nieuwste album, genaamd 7, combineert de band frisse folk elementen met hun hardrock en hun metal roots, wat wederom garant staat voor een groot feest. Dit alles gaan zij laten zien tijdens de start van de tour bij Herberg Thijssen.

Start kaartverkoop zaterdag 13 december aanstaande. Kaarten zijn te bestellen via de site www.herbergthijssen.nl onder de button reserveren. Gezien het karakter van het optreden zijn er maar een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar. Kaarten voor dit geweldige optreden van BZB kosten in de voorverkoop € 12,50. De zaal gaat om 20.00uur open voor publiek.