string(4) "test" Live meekijken met galapremière Gooische Vrouwen 2

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Live meekijken met galapremière Gooische Vrouwen 2

maandag 1 december 2014 19:15

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij Film Café Grave, Maasstraat 12 te Grave. (Inmiddels uitverkocht!)

Maandag 1 december 2014

Inmiddels uitverkocht!

Het Filmcafé Grave heeft iets bijzonders te bieden. Maandag 1 december a.s. draaien wij de ingelaste film Gooische Vrouwen 2. Een film die in de rest van Nederland pas vanaf 4 december in de reguliere bioscopen te zien is. Bovendien kunnen onze bezoekers, voorafgaand aan deze film, vanuit onze comfortabele bioscoopstoelen live meekijken naar de galapremière die wordt georganiseerd in Amsterdam. Onder het genot van een drankje ziet men de sterren voorbijkomen, waarna men als het ware met hen mee kan kijken naar deze eerste vertoning in Nederland.

Hoe kan dit?
De vrijwilligers van het Filmcafé Grave investeren veel in digitale techniek. Dat is onder filmdistributeurs en -exploitanten niet onopgemerkt gebleven. Daarom is aan het Filmcafé Grave een aanbod gedaan. Onze bezoekers mogen via een live-stream meekijken naar hoe in het DeLaMar-theater te Amsterdam de filmacteurs en andere gasten worden ontvangen voor de galapremière. Lekker genieten van acteurs en actrices, de fraaie galakleding en alle pracht en praal. Op het moment dat de filmpremière in Amsterdam begint, wordt dezelfde film ook in ons theater gestart. Een bijzonder leuke avond voor de liefhebber van de Nederlandse Film en van onze nationale celebraties. En voor het Filmcafé Grave een bijzondere kans om te werken met een mediabox, een nieuwe technische voorziening waarmee de vrijwilligers in de toekomst meer premières en live-streams binnen willen halen.

Programma, maandag 1 december

19.15 uur: Zaal Palazzo Theater open. Welkomstdrankje
20.00 uur: Start live-stream vanuit Amsterdam. Meekijken naar filmsterren en gasten in het DeLaMar-theater.
20.35 uur: Start film Gooische Vrouwen 2.
 
Bijzonderheden
De film Gooische Vrouwen 1 was een regelrechte bioscoophit. We verwachten dan ook veel belangstelling voor de première van deze tweede Gooische-Vrouwenfilm. Daarom dienen bezoekers rekening te houden met het volgende:
Het Palazzo Theater heeft 92 plaatsen.
Omdat het hier om een bijzondere première gaat, worden alle plaatsen verkocht alleen via een reservering. Wie het eerst komt …!
Zonder reservering geen entree.
Toegangsprijs: 13,00 euro (deze prijs rekent de distributeur, helaas kunnen we niet onze reguliere prijs van 7 euro rekenen).
Toegangsprijs is inclusief welkomstdrankje.
Reserveren via www.filmcafegrave.nl.
U kunt aan de kassa van het Filmcafé Grave pinnen. Let op, aan de bar van het Palazzo Theater kunt u niet pinnen. Daar dient u contant te betalen.