string(53) "woensdagavond-26-november-filmhuis-mill-met-philomena" Woensdagavond 26 november Filmhuis Mill met: Philomena

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Woensdagavond 26 november Filmhuis Mill met: Philomena

woensdag 26 november 2014 20:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill.

Op woensdagavond 26 november zal de theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill weer veranderen in een heuse bioscoop. Dan is het namelijk weer tijd voor Filmhuis Mill. Om 20.00 uur start er de film Philomena. De toegang bedraagt 5,00 euro en dat is inclusief een consumptie in de pauze. Kaartjes zijn te reserveren via filmhuis@myllesweerd.nl, af te halen aan de balie van Myllesweerd en op de avond zelf aan de kassa.

Inhoud film:
Philomena Lee raakt als tiener in 1952 zwanger in Ierland. Ze wordt naar een klooster gestuurd om verzorgd te worden. Wanneer haar kind een peuter is wordt hij door de nonnen voor adoptie naar Amerika gestuurd. Philomena gaat de daaropvolgende 50 jaar op zoek naar hem.
Wanneer ze Martin Sixsmith, een vermoeide, cynische journalist, ontmoet vertrekken ze samen naar Amerika om hem te zoeken.

Reserveer ook alvast in uw agenda de films voor de komende maand. Dan ziet u er op vrijdagmiddag 5 december om 14.00 uur tijdens de Matineebios Grace of Monaco. Op woensdagavond 17 december staat om 20.00 uur de film The Fault in Our Stars op het programma.

Like de Facebookpagina van Myllesweerd om op de hoogte te blijven van alle activiteiten. Dit kan ook door Myllesweerd te volgen op Twitter en door regelmatig een kijkje te nemen op www.myllesweerd.nl. Telefonisch kunt u meer informatie krijgen via tel. 0485-454366.