string(44) "kerst-begint-bij-onder-de-kersenboom-in-mill" Kerst begint bij Onder de Kersenboom in Mill

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Kerst begint bij Onder de Kersenboom in Mill

zaterdag 8 november 2014 10:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Onder de Kersenboom, Meeuwstraat 3a te Mill.

Ondanks de wat hoge temperaturen voor de tijd van het jaar is het bij Onder de Kersenboom al helemaal kerst en winter. Op 8 november houden ze hun kerst open dag en u bent van harte welkom om sfeer te komen proeven, inspiratie op te doen en te genieten van de voorpret van de mooie decembermaand. De sfeer is dit jaar een combinatie van Oostenrijk en Noorwegen: stoer en landelijk maar ook een klein beetje barok: Het Sissy-gevoel. Dus eenvoud en overdaad. Eigenaresse Anita van Kraaij heeft voor het tijdschrift Bloemschikken [het kerstnummer wat nu in de winkel ligt] een prachtige reportage gemaakt en heeft daar zelfs de cover mee gehaald! Ook daar zit de sfeer van Noorwegen
in maar wel gefotografeerd in Mill.

Op 8 november kunt u ook de redacteuren van het mooie Brabantse tijdschrift Brabeau ontmoeten dus een meet en greet met de redactie.
Ook aan het natje en droogje is gedacht. Koffie, thee, chocolademelk en glühwein worden geschonken en er zijn heerlijke taarten. Verse warme appelbeignets worden gebakken in de buitenkeuken en er is vanaf 12.00 uur een Oostenrijkse lunch.

Snuffelen tussen brocante, kerstdecoraties en bijzondere woonspulletjes zoals lampen, kussens en servies. En natuurlijk de groendecoraties gemaakt door Anita.

Voor de muzikale omlijsting zorgt het duo Puur: gitaarspel met zang.
Inschrijven voor workshops, high tea’s, proeverijen is nu al mogelijk. Kijk voor informatie op de site: info@onderdekersenboom.nl of bel 0486-453921.
U bent van harte welkom van 10.00 tot 18.00. De poort staat open!