string(4) "test" Vals plat

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Vals plat

zaterdag 8 november 2014 20:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij de Weijer te Boxmeer.

Vals Plat - Kitty van Mil

'Vals Plat' gaat over borstkanker, maar het is géén braaf verwerkingsprogramma van een (ex)-kankerpatiënt. Wat het wel is? Een indrukwekkend relaas van een sterke vrouw, die laat zien dat het leven twee kanten heeft. Soms hard en verdrietig, soms kwetsbaar en liefdevol.

Een van de mensen die Kitty stimuleerden om deze voorstelling te maken, was haar vriendin Liesbeth List, ze zegt het volgende over de show:

"Kitty bewerkte het verhaal, dat ze tijdens de vele chemo-kuren zelf schreef, samen met regisseur Michael van Buuren, tot een indringende theatersolo. ‘Vals Plat’ is herkenbaar voor kankerpatiënten en ex-kankerpatiënten. Een eye-opener voor mensen die nog nooit met kanker te maken hebben gehad. Een steun voor familie en naasten van kankerpatiënten. Door de openhartigheid, de oprechtheid en de grensverleggende humor, de tragiek en de authenticiteit in ‘Vals Plat’, leer je de werkelijkheid van het leven onder ogen zien. Een werkelijkheid die hard is, maar ook teder, kwetsbaar en liefdevol." Plaats hier de tekst van uw bericht.

Website
http://www.deweijer.nl/agenda/Vals-Plat_10_213.html

08/11/2014
Van 20 uur tot uur
Boxmeer en De Weijer