string(24) "toneel-a-christmas-carol" Toneel: A Christmas Carol

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Toneel: A Christmas Carol

donderdag 13 december 8379 20:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In Dorpshuis De Poel te Rijkevoort.

Geheel in de stijl en naar de bedoeling van de schrijver willen we dit prachtige verhaal voor u gaan spelen. We denken dat de dagen rond kerst zich uitstekend lenen om met zoveel mogelijk mensen dit samen te beleven. Ruim anderhalf jaar geleden zijn we al met de voorbereidingen gestart want TOVERIJ wil haar jubileum natuurlijk extra glans geven! Voor ons heeft al die voorbereiding al een zeer groot aantal drukke, maar ook zeer prettige, uurtjes opgeleverd. Maar we zullen pas tevreden zijn als het ons publiek ook extra prettige feestdagen bezorgt!
Want dat is is eigenlijk ook de link naar kerstmis en dan vooral naar de diepere betekenis van het feest! Er zijn voor anderen, iets over hebben voor minder bedeelden, iets doen voor iemand die het nodig heeft en dat allemaal zonder dat er geld of vergoeding tegenover staat. Gewoon omdat het je een goed gevoel geeft als je in een paar dankbare ogen kunt kijken!

Al 30 jaar heeft TOVERIJ voor vele ogen haar producties mogen spelen dus we denken dat we in een tijd van samenzijn, samen vieren en beleven, een goede greep gaan doen met deze schitterende kerstvertelling!  Kaartjes a €10,00 kunt u vanaf begin november reserveren via onze website.

Aanvang 20.00 uur (De zaal is om 19.00 uur geopend)
Rijkevoort
Dorpshuis De Poel
Entree € 10,00
Website www.toverij.com