string(4) "test" Spinningmarathon

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Spinningmarathon

zaterdag 25 oktober 2014 20:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In Laco Sportcentrum Grave aan de Stoofweg 3 te Grave.

Laco Sportcentrum Grave houdt op zaterdag 25 oktober voor de derde keer een spinning marathon. Tijdens deze Winterchallenge spinningmarathon kunnen belangstellenden twee uur aaneensluitend fietsen in samenwerking met de members. Met het oog op de succesvolle spinningmarathons van voorafgaande jaren besloten de instructeurs van dit spektakel de inschrijvingsgelden (10 euro voor twee uur spinning) te schenken aan een goed doel, namelijk de stichting Spieren voor Spieren.

De spinningmarathon vindt plaats op zaterdag 25 oktober van 20 tot 22 uur in Laco Sportcentrum Grave aan de Stoofweg 3. Aansluitend wordt om 22.15 uur in het Sportcafé van Laco een loterij gehouden. Daarbij zijn diverse prijzen te winnen, die allemaal vrijblijvend gesponsord worden door diverse bedrijven uit Grave en de regio. De loten kosten 50 eurocent per stuk of vijf loten voor 2 euro. De opbrengst van de loterij wordt eveneens geschonken aan de Stichting Spieren voor Spieren. Vanaf 13 oktober zijn de loten verkrijgbaar bij de balie van Laco Sportcentrum Grave.

Meedoen
Inschrijven voor de spinningmarathon kan bij de balie van Laco Sportcentrum Grave, waarbij direct het inschrijfgeld betaald kan worden. De uiterste datum voor het betalen van het sponsorbedrag is op woensdag 22 oktober. Aangezien men zoveel mogelijk geld wil ophalen voor stichting Spieren voor Spieren is het ook de bedoeling dat de deelnemers zich laten sponsoren door zo veel mogelijk kennissen, vrienden, familie, etcetera. De deelnemer die zo de meeste sponsorgelden ophaalt, wordt na afloop in het zonnetje gezet en krijgt een cadeaubon.

http://www.laco.eu/