string(29) "het-grootte-sinterklaas-feest" Het Grootte Sinterklaas feest.

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Het Grootte Sinterklaas feest.

zondag 23 november 2014 14:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij Herberg Thijssen, Spoorstraat 5, 5821 BB Vierlingsbeek

Vanaf zaterdag 15 november t/m 4 december, staat bij Herberg Thijssen een heus Sinterklaas Postkantoor. Hier kunnen de kinderen hun verlanglijstjes, tekeningen, verhalen en gedichten afgeven aan de Postpiet en mocht deze slapen dan kunnen ze in de grote brievenbus worden geworpen. De postpiet zal er dan persoonlijk voor zorgen dat alles wat er in de brievenbus komt afgegeven wordt bij Sinterklaas. Op gezette tijden zal de Postpiet de brieven persoonlijk aannemen.

De openingstijden van het Sinterklaas Poskantoor vindt u terug op onze internet site www.herbergthijssen.nl Als het Sinterklaas Postkantoor open is krijgen de kinderen een leuke attentie.

Pakjesboot 13 is weer aangemeerd. Sinterklaas en zijn hele horde Zwarten Pieten pakken weer cadeautjes in en bakken weer veel lekkers. De Goed Heilig Man heeft het heel druk maar de Sint heeft Herberg Thijssen ook opgenomen in zijn schema. Sint heeft last van een Boot-leg en zijn Pieten zijn wel een beetje haastig. Ze hebben weinig tijd om te rusten.
Op zondag 23 november wordt hij verwacht tijdens de voorstelling “Geluk bij een Ongeluk” van Kinder Muziek Tejater Speelgoetd. Vanaf 14.30 uur is ieder welkom en gaan we tekeningen en slingers maken om zo de Sint een warm welkom te geven. Om 14.30 uur beginnen we met muziek en gaan we veel liedjes zingen.

Het Groots Sinterklaas feest. “Geluk bij een ongeluk”
Een voorstelling met veel muziek, interactie, humor en een spannend verhaal. Samen met Tejater Speelgoetd gaan we er één groot feest van maken. Wij nodigen de kinderen uit om verkleed als Sinterklaas en/of Zwarte Piet te komen. Een tekening of verlanglijstje mag meegebracht worden of je maakt er een in onze super knutselhoek. Die hangen we dan op of na afloop van de voorstelling kan het overhandigd worden aan de Sint.

Verder willen we niet alleen de verjaardag van de Sint vieren, we vinden het leuk om ook de kinderen die zondag 23 november jarig zijn of hun kinderfeestje tijdens deze voorstelling vieren, in het zonnetje te zetten. Indien dat zo is, willen wij dat weten en mag de naam van de jarige jop doorgegeven worden op cafe@herberthijssen.nl.
Voor onze jongste gasten is er gratis ranja, en een heuse ballonnenpiet. Toegang kost € 2,50 per persoon, dit kunt u betalen aan de deur van de zaal van Herberg Thijssen alwaar onze Geldpiet jullie alle zal verwelkomen .

Wij zien u heel graag zondag 23 november om samen met Tejater Speelgoetd, Sinterklaas en zijn Pieten te verwelkomen.

Website
www.herbergthijssen.nl

Het Grootte Sinterklaas feest.
23/11/2014
Van 14.30 uur tot 17.00 uur
Herberg Thijssen