string(26) "kunstverkoop-peter-hermans" Kunstverkoop Peter Hermans

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Kunstverkoop Peter Hermans

zondag 7 december 2014 10:20

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In de Woonkamergalerie van Kunsthandel Gennep, Burg. Gilessenweg 57 te Gennep.

Op zondag 7 december 2014 van 12.00 uur tot 17.00 uur, is het weer Kunstkoopzondag in de Woonkamergalerie van Kunsthandel Gennep. Deze keer staan de werken van kunstenaar Peter Hermans in de schijnwerpers. Dit wordt een middag die u zeker niet mag missen!

Vanaf jonge leeftijd werd hij geboeid door kunst en cultuur in het algemeen en door de Weerter kunstenaars Jan Tullemans en Walter Schalken in het bijzonder. Later werd hij ook geïnspireerd door o.a. Picasso, Permeke, Appel en Lucebert.

In eerste instantie schilderde hij met olieverf, maar uiteindelijk geeft hij de voorkeur aan de veelzijdigheid van acryl, die hij gebruikt op een manier zoals hij voorheen olieverf hanteerde.

Werken van Hermans zijn niet in één blik te bevatten; ze nodigen uit om intensiever te kijken en zo meer facetten te ontdekken en te ondergaan.

Dus graag zien wij u allen op 7 december bij de kunstverkoop in onze Woonkamergalerie gelegen aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep u bent van harte welkom! Voor meer info kunt u bellen met ons 0485- 51 95 89 b.g.g. 06-51 62 60 32 of u raadpleegt onze website www.kunsthandel-gennep.nl De koffie en thee staat klaar.