string(12) "kermis-beers" Kermis Beers

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Kermis Beers

zondag 27 september 8235

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


De kermis in Beers wordt gehouden van 27 tot en met 30 september.

De kermis in Beers wordt gehouden van 27 tot en met 30 september.

In Beers staan onder andere een draaimolen, autoscooters, diverse kansspelattracties en snoep-gebak-viskramen.

Kermisprogramma bij 't Wapen van Beers


Op zaterdagavond is Allround Duo Flow vanaf 21:00 uur te gast in ’t Wapen van Beers. Duo Flow is al jaren een begrip in de regio en is bekend met het verzorgen van gezellige kermisavonden. Zij verzorgen een avondvullend programma met Pop, Nederlandstalig, Rock, Feest en Top-40 muziek. Wat zowel voor jong als oud zal aanslaan, kortom voor ieder wat wils.

De zondagmiddag staat in het teken van ouderwetse gezelligheid. Tijdens deze middag zullen diverse “Smartlappenkoren” zorgen voor een kermissfeer met muziek van eigen bodem. Tijdens deze middag zullen de koren de middag voorzien van bekende meezingers. Evenals vorig jaar verwachten we een gezellige middag te organiseren.

Op maandag 29 september staat er vanaf 14:00 uur een café kermis op het programma. Vanaf 18:00 uur zal ’t Wapen van Beers veranderen in een Pianobar. Door het succes van de afgelopen jaren is Peter Zwerver inmiddels niet meer weg te denken op de Beerse kermis. Net als vorig jaar komt hij niet alleen maar samen met een drummer. Peter Zwerver is een echte entertainer die open staat voor alle verzoekjes van de gasten (Ring of Fire). Peter zal er met zijn zang en piano kunsten, samen met een professionele drummer weer een spetterende middag en avond van maken.

Zat. 27 sept. Allround Duo Flow Aanvang 21:00 uur

Zon. 28 sept. Smartlappenfestival Aanvang 13:30 uur

Maa. 29 sept. Pianobar met Peter Zwerver & drummer Aanvang 18:00 uur