string(12) "kermis-cuijk" Kermis Cuijk

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Kermis Cuijk

vrijdag 12 september 8234 16:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Van 12 tot en met 16 september staan de attracties opgesteld op de Markt, in de Grotestraat, de Maasstraat en op de Maaskade.

Tijdens de kermis in Cuijk – van 12 tot en met 16 september – staan de attracties opgesteld op de Markt, in de Grotestraat, de Maasstraat en op de Maaskade.

Op de Markt staan Walking Waterballs, Lucky Cranes, Rupsbaan, Nougat & Suikerwerken, Polyp, Pusher, Projekt 1, Rainforest Labyrinth, Boksbal en Autoscooter. In de Grotestraat zijn onder andere te vinden Fotoschietsalon, Kick the bucket, Kleurenspel, Big One, Skeeball, Funplates, Wip, Lijntrek en Suikerspin-Snacks-Viskraam. In de Maasstraat staat Bussensport, Trampoline, Nougat & Suikerwerken, Draaimolen, Gebakkraam, Lucky Duck en Suikerspin. Op de Maaskade ten slotte staan opgesteld Inversion XXl, Jumper, Lucky Cranes, Heliswing, Fun House, Break Dance, Tea cups en Goldmine Express.

De kermis wordt op vrijdagavond 12 september om 18.00 uur officieel geopend door een vertegenwoordiging van het college van burgemeester en wethouders. Tussen 18.00 uur en 18.30 uur is de toegang gratis. Zaterdagavond 13 september kunt u genieten van een spectaculaire vuurwerkshow. Deze vuurwerkshow begint om 22.00 uur op de Maaskade aan de zijde van de Deken van de Ackerhof. Zondag 14 september en dinsdag 16 september (familiedag) is clown Desalles aanwezig op diverse locaties.