string(4) "test" Rondje Kuukstuuve

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Rondje Kuukstuuve

zondag 5 oktober 2014 09:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Een buitengewone hardloopronde te Cuijk. Start- en finishlocatie: Van Der Valk Hotel Cuijk, Raamweg 10.

Hardlopen met passie, ter ontspanning, voor de gezelligheid of als training komt allemaal tot zijn recht in de eerste editie van het Rondje Kuukstuuve op zondag 5 oktober 2014. Uniek in zijn soort maar ideaal om de lat hoger te leggen. Dus daag jezelf uit en je komt verder met een 6km of 12km ronde.

Deelnemen aan het Rondje Kuukstuuve betekent tevens dat je een bijdrage levert aan het goede doel Energy4All! Meer informatie, klik op de button Energy4All.

Aangezien het Rondje Kuukstuuve in het teken staat van stichting Enery4All, gaat deze mooie dag van start met een fantastische Kidsrun. Kinderen rennen niet alleen voor Energy4All maar ook voor hun school.

De school met procentueel de meeste deelnemers wint een waardecheque van €500,- van Peter en Ans Schaap Spellenverhuur uit Gassel. Kinderen van de winnende school mogen dan ter waarde van dit bedrag spullen uitzoeken voor een dagje extra pret op hun school. Meer informatie, klik op de button Kidsrun en ga daarna direct naar het inschrijfformulier!

De voorinschrijving van dit evenement zijn van start gegaan. Schrijf je nu snel in met vrienden, collega’s of familie en je krijgt het volgende ervoor terug:

· Kidsrun, 6km of 12 km loop
· Startnummer
· Professionele tijdregistratie, door middel van persoonlijke tijdregistratiechip (o.b.v. bruikleen)
· Persoonlijke start/finish foto en filmpje
· Digitale persoonlijke statistieken
· Verzorgingsposten
· Consumptiebon

Je tijd wordt professioneel geregistreerd, je ontvangt een start en finish foto van jezelf en je kunt direct na afloop al jouw statistieken digitaal bekijken en delen!

Deze 1e editie van Rondje Kuukstuuve wordt meden mogelijk gemaakt door Lions Club , Van Der Valk Hotel Cuijk, Run2Day Nijmegen, HofmansvanBenthum Fysiotherapie, DMprint Media, Peter Schaap spellen verhuur.

Voor alle informatie over dit evenement kunt u kijken op  www.kuukstuuve.nl