string(46) "open-dagen-bij-gymert-sports-lifestyle-in-mill" Open dagen bij Gymert Sports & Lifestyle in Mill

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Open dagen bij Gymert Sports & Lifestyle in Mill

dinsdag 30 augustus 8196 09:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Kent u Gymert Sports & Lifestyle al aan de Houtzagerijstraat 41 in Mill? Deze trainingsstudio is in februari 2013 opgericht door Nick van Gemert en Lonneke Aerts. De moeite waard om eens te bezoeken tijdens de Open dagen in augustus of september.

Nick: “Wij zijn een organisatie die terug gaat naar de basis, met een no-nonsense aanpak. Wij helpen om mensen zich weer fit en gezond te laten voelen. Samen gaan we op zoek naar een manier om de gezondheid blijvend te verbeteren. Op één of meerdere vlakken.” Je wilt bijvoorbeeld minder vaak moe zijn, je conditie verbeteren, afvallen, strakker in je vel zitten, sterker worden,
gezonder eten of lichamelijke klachten verminderen. “We gebruiken geen dure pillen of maaltijdvervangers, maar onze kennis, aanpak en toewijding.” 

Unieke Trainingsstudio

Op 1 september 2014 openen Nick en Lonneke hun eigen trainingsstudio aan de Houtzagerijstraat 41 in Mill. “Wij willen functionele training toegankelijk maken voor iedereen in Mill en omgeving,” vertelt Nick. “We willen onze leden bevrijden van verveling en ineffectieve trainingsprogramma's en juist activeren om fysieke uitdagingen aan te gaan. We willen ze het resultaat laten bereiken dat ze verwachten van een trainingsprogramma.” Kwaliteit en begeleiding staan bij hen centraal. “Doordat er geen fitnessapparaten zijn die de bewegingen sturen, is men volledig afhankelijk van het eigen lichaam. We maken juist gebruik van functionele bewegingen waarbij het hele lichaam betrokken wordt, zoals tillen, gooien, duwen, trekken, springen en rennen. De weg naar een fit en gezond leven omvat echter meer dan alleen trainingen: verantwoorde voeding en juiste lifestyle keuzes zijn hiervoor minstens zo belangrijk. Onze begeleiding gaat daarom verder dan de muren van de trainingsstudio.” In de nieuwe trainingsstudio worden dagelijks groeps-en personal trainingen gegeven. Ook zullen er vrije trainingsuren zijn waarbij men zelfstandig gebruik kan maken van de trainingsfaciliteiten.
Meer weten? Bezoek dan de open dagen van Gymert Sports & Lifestyle aan deHoutzagerijstraat 41 in Mill op zaterdag 30 en zondag 31 augustus tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Ook kan dit op zaterdag 13 en zondag 14 september van 11.00 uur tot 17.00 uur.
Nu al meer weten, kijk dan op de website: www.gymert-sports.nl