string(4) "test" Muziekcafé: Mannen van Naam

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Muziekcafé: Mannen van Naam

donderdag 30 april 2015 20:15

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In de Weijer te Boxmeer.

Muziekcafé - Mannen van Naam
Verder

Ton Smulders, Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven stonden alle drie aan de basis van de bekende band Pater Moeskroen. De Mannen van Naam dompelen u onder in een warm bad vol Brabantse en Ierse gezelligheid.

Gewapend met een arsenaal aan snaarinstrumenten, een accordeon en zelfs een doedelzak bezetten de Mannen van Naam het podium. Ton is de man met het warme stemgeluid en de humoristische anekdotes. Ad is behalve snarenkunstenaar een begenadigd liedjesschrijver en Wilbert is de strakke bassist, die af en toe verrast met razendsnelle folkdeunen op accordeon. Er wordt hard gelachen, maar ook regelmatig een traantje weggepinkt. Er wordt enthousiast meegeklapt en gezongen, maar eveneens weggedroomd bij een melancholische Ierse fluitmelodie. Daarbij worden er grappige autobiografische verhalen verteld die aansluiten bij de mooie kleinkunstliedjes.

Naast de nummers van het eerste album ‘Verder’ zal er ruimte zijn voor bijna vergeten pareltjes uit het repertoire van Pater Moeskroen. Kortom, een echte aanrader, de Mannen van Naam!

Band Line-up : Ton Smulders, Ad Grooten en Wilbert van Duijnhoven

30 April
Aanvang: 20:15
Tickets: € 15,-

www.deweijer.nl