string(4) "test" Geannuleerd: Muziektheater: Andermans Veren live - Voor de prijzen en de ro

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Geannuleerd: Muziektheater: Andermans Veren live - Voor de prijzen en de ro

woensdag 1 april 2015 15:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In Cultureelcentrum Myllesweerd te Mill. Geannuleerd.

Door een te geringe belangstelling gaat de voorstelling van Andermans Veren Live komende woensdag 1 april in Theater Myllesweerd in Mill niet door. Hebt u kaartjes? Neem dan contact op met Myllesweerd via theater@myllesweerd.nl of bel tel. 0485-454366.

Met Johan Hoogeboom, Jurrit de Bode, Bas Marée, Jelle Amersfoort en Anouk Dorfmann.

In Voor de Prijzen en de Roem, samengesteld met Kick van der Veer, behandelt het 5-koppige theatergezelschap van Andermans Veren Live existentiële vraagstukken zoals die zich vandaag de dag aan de lopende band aandienen. De voorstelling schijnt nieuw licht op de veranderingen van dit moment. Vol humor en integriteit schoppen ze de vastgeroeste denkwijzen van ons verwarde landje overhoop.

Andermans Veren Live bewijst in Voor de prijzen en de Roem dat “ouderwets” ensemblecabaret heel strak en eigentijds kan zijn. Zij laten de mooiste Nederlandstalige theaterliedjes van toen klinken zoals je ze anno nu wilt horen, maar spelen ook nieuwe theaterliedjes. Hoe zij dit doen? Nou, de dames en heren verschijnen opgewekt aan de start, om met drs. P en Ramses Shaffy, via Maarten van Roozendaal, op volle kracht naar Herman van Veen te scheuren, waar ze vervolgens met de Amazing Stroopwafels en Theo Nijland in de buitenbocht, langs Kaandorp, Robert Long en vele anderen op links nog eens extra gas geven om dan met Jacques Brel in het vizier en ronkende motoren glansrijk de finish te halen in theater Myllesweerd. Ehh, do we need to say more?

Genre: Muziektheater, muziek van toen voor ouderen
Aanvang: 15.00 u.
Zaal open vanaf: -
Prijs: €12,50,- inclusief kopje koffie of thee