string(31) "theater-rob-en-emiel--das-sterk" Theater: Rob en Emiel - Da's sterk

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Theater: Rob en Emiel - Da's sterk

zaterdag 28 februari 2015 20:15

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In Cultureelcentrum Myllesweerd te Mill.

Door Rob Mollien en Emiel Lensen.

Hocus pocus pilatus pas en Simsalabim! Rob & Emiel werden bij het grote publiek bekend als finalisten van het programma ‘De Nieuwe Uri Geller’, waarin mentalisme centraal stond. Maar, al jaren verweven zij magie, cabaret, verwondering en humor in feel good performanceacts voor hun eigen theatershows en evenementen. Hun acts, op verschillende nationale en internationale wedstrijden, werden met goud beloond. In 2006 behaalden zij zelfs goud in drie verschillende categorieën, kregen een eervolle onderscheiding voor hun komische presentatie én wonnen de Grand Prix, de hoogst haalbare Nederlandse goochelprijs.

De hoogste onderscheiding die zij mochten ontvangen is de titel ‘Beste Mentalisten Ter Wereld’, tijdens het Wereldkampioenschap Mentalisme in 2009. Daarmee behoren zij officieel tot de absolute wereldtop. In totaal stonden zij zeventien keer met hun eigen show in een uitverkocht Sydney Opera House, Australië. Ook traden zij op in onder andere België, Duitsland, Groot Brittannië, Zweden, Brazilië, Thailand, Zuid-Korea en de USA en waren in tientallen televisieprogramma’s te zien, waaronder Barend & van Dorp, Jensen, Life & Cooking, De Wereld Draait Door en Pauw & Witteman. Ook zijn zij actief ambassadeurs van stichting ‘Make A Wish’ Nederland en doneren van ieder kaartje een deel aan dit goede doel.

In Da’s Sterk laten Rob en Emiel u een avond beleven met een intens gevoel van verwondering en sterk vermaak. Da’s Sterk is de enige theatervoorstelling met een eerste, tweede én derde helft! Da’s Sterk, toch? Snel, verrassend en confronterend met een knipoog. Dit doen zij door in één show magic, theatrale acts, stand-upcomedy en cabaret te combineren. Ook u zult de zaal verlaten met de gedachte: ‘Da’s Sterk!’ Na de drie helften van Rob en Emiel kunt u zoals altijd een lekker drankje drinken aan onze Myllesweerd-bar voor de vierde helft. Vier helften op één avond? Dat mag u niet missen. Dat is magisch!

Foto: Edwin Wiekens

Genre: Cabaret/magie
Aanvang: 20.15 u.
Zaal open vanaf: -
Prijs: €15,- inclusief kopje koffie of thee