string(4) "test" Demonstratie Paardentaal op Tuigpaardendag Beers

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Demonstratie Paardentaal op Tuigpaardendag Beers

zondag 27 juli 2014 12:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Op Landgoed De Barendonk in Beers.

Praten met paarden. Dat doet paardenfluisteraar Sylvia van Noye uit Grave op zondag 27 juli tijdens het Tuigpaardenconcours op Landgoed De Barendonk in Beers. Sylvia is vanaf 12.00 uur beschikbaar in de workshopring om naar het gedrag van andere paarden te kijken, met ze te werken en daar direct verslag van te doen aan de eigenaar en het publiek.

Heeft u vragen over het gedrag van uw paard? Heeft u vragen met betrekking tot de training van uw paard? Laat uw paard zich lastig leiden van A naar B? Ervaart u angst, stress of dominantie? Is trailer laden lastig? Wilt u weten hoe het werkt?
Kom dan naar het tuigpaardenconcours om uw paard te laten lezen en verklaren. Sylvia geeft u deze dag gratis advies over hoe u nog beter uw paard kunt begrijpen.

Mensen helpen paarden en paarden helpen mensen
Paarden communiceren met elkaar via lichaamstaal en energie. Met gebruik van eigen lichaamstaal en energie kan ook de mens met het paard contact hebben, veiligheid bieden, grenzen aangeven en leiderschap creëren.
Lichaamstaal en leiderschap hebben een effect op de beleving van mens en paard. Omdat paarden gedrag spiegelen kunnen we aan de hand van paardensignalen deze communicatie lezen en inzetten voor coaching en training. Zo kan de mens het paard helpen en leert de mens via deze directe feedback veel over zichzelf. Win-win situatie!

Sylvia van Noye is paardenfluisteraar, coach en trainer van mens en paard in bewustzijn van lichaam en geest. Mede met de methode van de Canadese trainer Chris Irwin weet zij mens en paard voor elkaar te winnen en met elkaar te verbinden.

Wie meer wil weten over de beweegredenen van paarden, komt naar Beers. Info voor cursussen, trainingsdagen, trainingstrajecten vindt u op de website.

Alle paarden zijn welkom. Wil je een paard deze middag voorstellen aan Sylvia van Noye dan ben je van harte welkom in de workshopring. Deelname is gratis. Iedereen kan zich opgeven via telefoonnummer: 06-51271655
Voor meer informatie : ww.hippodroom.com