string(4) "test" Koopzondag in Boxmeer

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Koopzondag in Boxmeer

zondag 27 juli 2014 12:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Op de koopzondag tijdens het Frans Festival in Boxmeer zijn de winkels tussen 12.00 uur en 17.00 uur geopend.

Wie dit jaar niet naar Frankrijk op vakantie gaat, maar dit wel graag zou willen kan zijn Franse hart ophalen in Boxmeer. In de aanloop naar het grandioos gezellige Daags na de tour is er vanaf donderdag 24 juli een mooie ambiance in het centrum. Het is een samenwerking tussen Stichting Toerisme en Recreatie, de ondernemers uit het centrum Boxmeer en het Wielercomité. Samen slaan zij de handen ineen om er een mooi feest van te maken voor iedereen.

'Voor het eerst in de Geschiedenis gaan de winkels op zondag 27 juli open. Het is altijd de vraag of zoiets gaat werken, maar als je niets probeert dan weet je het nooit. We gaan van donderdag tot en met zondag Boxmeer omdopen in een pittoresk centrum. We gaan een onderlinge etalagewedstrijd houden om te kijken wie de mooiste sfeer neer kan zetten,' lacht Jo van Haren.

Ook een bijzondere loterij is in het leven geroepen.
'Vanaf donderdag krijgt men bij besteding van 25 euro een lot. Hiermee maakt men op maandagavond tijdens Daags na de tour, om 21.00 uur kans op het plein bij de Emté op maar liefst veertig Frans gerelateerde prijzen. Denk bijvoorbeeld aan een overnachting met een heerlijk Frans ontbijtje, elke week een mooie fles Franse wijn of een racefiets ter waarde van 1000 euro aangeboden door Gerard Kocken?

Op zaterdag zal het vrolijkste trio uit de Belgique een bloemlezing van Franse chansons en musettes ten gehore brengen op het Wilhelminaplein tussen 12.30 en 16.30 uur. Puur sang en onvervalst.

Op zondag zal in het Weijerpark een imposant schijngevecht ten tonele worden gebracht.

Ook genieten in Franse sferen? Kom dan een dezer dagen naar Boxmeer. Salut!

Kijk op www.centrumboxmeer.nl voor meer informatie.