string(4) "test" Puur Voeding Infoavond

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Puur Voeding Infoavond

donderdag 4 september 2014 19:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


De Puur Voeding-avonden vinden plaats bij Het Mo’Ment van Monique Nelson, gelegen aan de Zuid Carolinaweg 1 te Langenboom.

Puur voeding
Hoe pure en eerlijke voeding toch Bourgondisch lekker kan zijn!

Natuurgeneeskundigen Madeleine van den Hoek en Marie-José Thijssen vertellen u graag op een eenvoudige en begrijpelijke manier wat pure en eerlijke voeding is. Tijdens een reeks avonden in de kookstudio van Het Mo’Ment in Langenboom kunt u zelf ook proeven, uw ervaringen delen en kritische vragen stellen.

Alles over eerlijke voeding
In de leerzame avonden nemen de deskundigen u terug naar de basis van de basis. Wat is dat precies, pure en eerlijke voeding? Gebruik makende van de nieuwste inzichten, gaan we terug naar pure, eerlijke en zo min mogelijk bewerkte voeding. Ons lichaam vindt dit veel fijner dan de vele bewerkte producten die wij vaak eten. U leert wat niet zo gezond is en waar uw lijf blij van wordt. Ontdek hoe u kunt kiezen voor goed, beter of het allerbeste.

Zes bijeenkomsten
De eerste avond in de reeks van zes avonden staat volledig in het teken van de vraag ‘Wat drinken we eigenlijk?’. Op donderdagavond 3 juli, aanvang 19.30 uur, komt u alles te weten over het drinken van water, koffie, thee, fris en alcohol. Ook proeft u het verschil tussen waters, hoe u de ideale kop thee zet en welke drank best goed voor het lichaam kan zijn. De thema’s die in de volgende bijeenkomsten worden belicht zijn ‘vetten & oliën’, ‘ongeraffineerd’, ‘ingrediëntenetiketten en E-nummers lezen’, ‘Kerst’ en ‘gezonde basics’.

Aanmelden gewenst
De Puur Voeding-avonden vinden plaats bij Het Mo’Ment van Monique Nelson, gelegen aan de Zuid Carolinaweg 1 te Langenboom op donderdagavond 3 juli, 4 september, 16 oktober, 27 november 2014 en op 8 januari en 19 februari 2015. De duur is van 19.30 tot 21.30 uur en de deelname bedraagt € 5,00 per persoon, dit is inclusief koffie en thee en een handige hand-out met alle informatie over het thema van de avond. De avonden worden geleid door docenten/natuurgeneeskundigen Madeleine van den Hoek van praktijk ‘Leven bij Cerridwen’ uit Helmond en Marie-José Thijssen van ‘Ohm Praktijk’ uit Langenboom. In verband met het aantal beperkte plaatsen is vooraf aanmelden gewenst en dit kan via een van de drie organisatoren: Monique, tel. 06–51 11 00 82 of e-mail mo@hetmoment.info, Madeleine, tel. 06–18 76 08 55 of e-mail cerridwensketel@live.nl en Marie- José, tel. 0486–43 22 80 of info@ohmpraktijk.nl.


Website
http://www.hetmoment.info

03/07/2014
Van 19 uur tot 30 uur
Langenboom, Het Mo'Ment