string(38) "accordeon-en-harmonica-muziekevenement" Accordeon en harmonica muziekevenement

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Accordeon en harmonica muziekevenement

zondag 8 juni 2014 13:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Bij Grandcafé zaal ’t Lagerhuis in Mill op www.lagerhuismill.nl

De accordeon en de harmonica staan 1e Pinksterdag (zondag 8 juni) centraal in Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. Dat tijdens het muzikale evenement Trek die zak in tweeje. Vanaf 13.00 uur hoort en ziet u er diverse accordeonisten die er samen met u weer een fantastisch feest van gaan maken. Toegang is gratis en meezingen mag.

Tijdens dit jaarlijkse muziekfeest hoort en ziet u diverse accordeonisten. Zo zijn dat dit keer Tirolerduo luuk en Gea uit Valthermond, Klazien uit Wehe den Hoorn, Johan en Jasper Wiers uit Heesch, Smartlappenkoor de Zelfkanters uit Haps, Arnold en Jeanne Eder uit Oss, Leo Josemanders uit Mill en op drums Martien Dreesen. Uiteraard zijn ook Jos Driessen en Peter Roijendijk als Munne Maot en ik van de partij. Zij zijn ook verantwoordelijk voor de organisatie en programmering van dit festival. Jos en Peter laten weten weer een mooi programma gemaakt te hebben met tal van meezingers wat u niet mag missen. Of zoals ze het zelf zeggen: “Ge het hil wa gemist, as ge nie bent gewist!”

Kijk voor meer informatie over dit en tal van andere activiteiten bij Grandcafé zaal ’t Lagerhuis in Mill op www.lagerhuismill.nl