string(4) "test" Theater: Peter en de Vliegmachien /de Kip en het Ei

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Theater: Peter en de Vliegmachien /de Kip en het Ei

woensdag 13 augustus 2014 14:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Peter vindt een schatkaart. Deze leidt de vriendjes naar een wonderlijke waterput. De put is magisch! Hij kan nl praten.

Wat gebeurt er vandaag? Peter vindt een schatkaart. Deze leidt de vriendjes naar een wonderlijke waterput. De put is magisch! Hij kan nl praten. En omdat hij op een boerderij staat weet hij alles over dieren, dingen die je kunt eten en het leven op de boerderij. De waterput is heel erg intelligent. Weet hij misschien waar de schat verstopt ligt. Peter en Vince zijn ervan overtuigd dat de schat in de buurt moet zijn. 

Peter en de Vliegmachien is een kindertheatershow die gespeeld wordt door Peter Weetutbeter en Vince Vliegmachien. Interactiviteit staat voorop. Beleef het avontuur! Zonder de hulp van de kinderen is een goede afloop niet mogelijk. Peter en de Vliegmachien hebben eigen liedjes die binnen de kortste keren zullen worden meegezongen en gedanst.

Peter en Vince zijn vrienden. Peter is een druk, vrolijk en grappig jochie dat door zijn enthousiasme nogal eens in de problemen komt. Vince wil later vliegmeneer worden. Hij is serieus en moet de problemen oplossen die Peter veroorzaakt. Samen beleven zij spannende avonturen.
Wat er nog meer gebeurt? Kom kijken, doe mee, leef mee, en… “Vlieg met ons mee!”

Entree: € 5,50 voor jong en oud.

Bij slecht weer wordt de voorstelling uitgevoerd in gemeenschapshuis De Pit Overloon.

http://www.openluchttheateroverloon.nl