string(15) "lente-fair-haps" Lente fair Haps

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Lente fair Haps

woensdag 3 mei 7797 10:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Op 3 en 4 mei 2014 (Altijd de eerste zaterdag en zondag in Mei ) zal voor de 3e keer De Lentefair in Haps worden georganiseerd. Deze fair zal plaatsvinden in de groene ambianz rondom De Kampseplas, een natuurgebied tussen de landerijen.

Na eerst een aantal jaren de succesvolle Exotische Plantenbeurs en ook een Exotische Pflanzenmarkt in Bruggen (Duitsland) te hebben georganiseerd, is het nu tijd om het nog wat groter en uitgebreider op te zetten. De Lentefair is de grootste 2-daagse Lentefair in Noord Oost Brabant, Noord Limburg en Zuidelijk Gelderland.

De Kampseplas wordt veel bezocht door sportvissers, natuurliefhebbers en heeft in de winter ook de locale ijsbaan. In de jaren 1959 tot 1967 zijn op het Kampse Veld, waar de visvijver onder valt, opgravingen gedaan en daar zijn sporen gevonden uit de Midden Bronstijd (1800 tot 1050 voor Christus). De Kampseplas is ontstaan door het uitbaggeren van zand voor de A73.

Deze openlucht Lentefair is buitengewoon interessant voor zowel beginnende tuinliefhebbers als voor gevorderde tuinfanaten. Exotische planten, kleurige bloemen, en verrassende accessoires zijn dé ingrediënten voor het toenemende buitenleven. Bijzondere, kleurige bloemen, nieuwe rassen, uitheemse groene planten en kruiden maar ook kunstwerken, originele accessoires leveren ontelbare ideeën voor uw eigen tuin.

Dat is nog niet alles: De Lentefair ligt rondom De Kampseplas , deze is langs de kanten begroeid met bomen en struiken en langs de oevers riet. Het kronkelige bospad is gedeeltelijk verhard en gedeeltelijk gras, deze vormen het decor voor de meest uiteenlopende kleurenpracht. Interessant voor iedere tuingenieter.

Openingstijden voor publiek:

Zaterdag 3 mei van 10.00 tot 17.00 uur
Zondag 4 mei van 10.00 tot 17.00 uur
Entree € 3.=

65 + op vertoon van legitimatie € 2.50
GRATIS parkeren
Kinderen tot 14 jaar GRATIS
Honden aangelijnd zijn toegestaan.

www.lentefairhaps.nl