string(16) "lenterie-in-mill" Lenterie in Mill

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Lenterie in Mill

zondag 27 april 2014 11:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Tal van marktkramen, live muziek, leuke attracties en amusement voor kinderen en gezellige terrasjes. De Lenterie is gratis toegankelijk en ook het parkeren is gratis.

Op zondag 27 april organiseren voetbalvereniging Juliana en Stichting Activiteiten Mill weer de Lenterie. Van 11.00 uur tot 17.00 uur vindt u die dag in het Millse centrum weer tal van marktkramen, live muziek, leuke attracties en amusement voor kinderen en gezellige terrasjes. De Lenterie is gratis toegankelijk en ook het parkeren is gratis.

Normaal wordt de Lenterie gehouden op de eerste zondag van mei. Maar dit jaar is het een week eerder. Dit heeft te maken met het Glazen huis wat van maandag 21 tot en met zondag 27 april op het kerkplein in Mill zal staan. Deze week zit vol met activiteiten en daar sluit de Lenterie nu op de laatste dag van het Glazen huis mooi op aan.

Kijk voor meer informatie op www.lenterie.nl en bezoek de Lenterie op zondag 27 april tussen 11.00 uur en 17.00 uur in het centrum van Mill. Reserveer ook alvast woensdag 30 juli in uw agenda, dan staat namelijk weer de Vakantiejaarmarkt in Mill op het programma.