string(30) "smartlappenfestival-grave-2014" Smartlappenfestival Grave 2014

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Smartlappenfestival Grave 2014

zondag 6 juli 2014 13:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Het Smartlappenfestival op 6 juli duurt van 13 tot 17 uur. De finale is aansluitend op het Bekaf-terrein. Tijdens het Smartlappenfestival zijn bijna alle winkels voor u geopend.

32 koren op 6 juli welkom in Grave

Inschrijven voor het Smartlappenfestival Grave 2014 is niet meer mogelijk. De organiserende Stichting Graafs Smartlappenfestival kreeg maar liefst meer dan honderd aanmeldingen uit het hele land binnen van koren die mee wilden doen. Uit deze ruim honderd inzendingen zijn inmiddels 32 koren geselecteerd, waarmee de inschrijving definitief gesloten is.
Tevens is het de organisatie van het jaarlijkse muzikale festival weer gelukt om er voor te zorgen dat minimaal de helft van de deelnemende koren nieuw is. Zij geven op zondag 6 juli voor het eerst acte de présence in Grave.
Evenals voorgaande jaren waren er weer veel meer inschrijvingen dan beschikbare plekken. Dat betekent dat de organisatie ook dit jaar weer vele koren moest teleurstellen om deel te kunnen nemen aan de veertiende editie van het smartlappenfestival. De deelnemende gezelschappen trekken op zondag 6 juli weer rond door het historische centrum van Grave en zingen op iedere straathoek het Nederlandse lied.

Tijdens het Smartlappenfestival zijn bijna alle winkels voor u geopend.

Finale
De artiesten voor de finale zijn inmiddels ook vastgelegd, maar wie dit zijn houdt de stichting nog even voor zichzelf. Wel laat zij alvast weten dat er ook dit jaar weer alles aan wordt gedaan om er een mooi en groots muzikaal feest van te maken, waarbij gezelligheid, ontspanning en vriendschap voorop staan.
Het Smartlappenfestival op 6 juli duurt van 13 tot 17 uur. De finale is aansluitend op het Bekaf-terrein. Wie op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen en het laatste nieuws rondom het festival kan terecht op deze website. Hier zijn ook sfeerimpressies van voorgaande edities te vinden.