string(4) "test" Cabaret: De Partizanen (try-out)

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Cabaret: De Partizanen (try-out)

vrijdag 18 april 2014 20:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


De Partizanen zijn oorspronkelijk en authentiek en in hun verhaalopbouw volledig onvoorspelbaar. Het natuurlijke en zelfverzekerde van hun theateraanwezigheid straalt een groot spelgemak uit. De heren zijn sympathiek en brutaal. Hun humor is mentaal en droogkomisch en met groot gevoel voor taal belichten ze onze tijdsgeest.

De Partizanen are coming to town!

Thomas Gast en Merijn Scholten, twee comedians van het stand-up collectief Comedytrain, besloten hun krachten te bundelen en vormen sinds 2012 een duo: De Partizanen. Een half jaar later wonnen ze de jury- en publieksprijs op het Leids Cabaret Festival 2013. De jury over de winnaar: “De Partizanen zijn oorspronkelijk en authentiek en in hun verhaalopbouw volledig onvoorspelbaar. Het natuurlijke en zelfverzekerde van hun theateraanwezigheid straalt een groot spelgemak uit. De heren zijn sympathiek en brutaal. Hun humor is mentaal en droogkomisch en met groot gevoel voor taal belichten ze onze tijdsgeest. Merijn Scholten en Thomas Gast hebben ons overrompeld door het gemak waarmee ze de meest absurdistische teksten en sketches ten tonele voeren en dat met elke speeldag nieuw materiaal. Door de wonderlijke wendingen, de verwarring en afwisseling zaten we als jury op het puntje van onze stoel."

De Partizanen nemen je mee op een rijtoer langs de velden en landerijen in het prachtige gebied dat Geen Stand-Up Comedy heet. Is het met microfoons? Ja. Is het grappig? Ja. Zijn ze bij de Albert Heijn geweest? Ja, maar daar praten ze liever niet over.

Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur
Entree: € 11,00 | <20 jaar: € 8,00
Reserveren? 0478-631802/630508 óf info@gryphus.nl

Grotestraat 18A | Vierlingsbeek | 0478-632053 | www.gryphus.nl | info@gryphus.nl