string(20) "ballonfestival-grave" Ballonfestival Grave

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Ballonfestival Grave

vrijdag 15 augustus 2014 17:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


U kunt niet alleen genieten van vele kleurrijke gewone luchtballonnen, er zullen dit jaar ook weer Special Shapes opstijgen.

Het Ballonfestival Grave is een jaarlijks terugkerend evenement dat kan worden gerekend tot één van de meest spectaculaire ballonevenementen in Noord - Brabant.
Tijdens dit evenement, dat plaatsvindt op vrijdag 15 en zaterdag 16 augustus aan de Jan van Cuijkdijk, zullen per avond een 20 tot 25 ballonnen het luchtruim in gaan.

Dit jaar hebben we alweer de vijfde editie van het ballonfestival, een mooie reden om er weer een geweldig spektakel van te maken. U kunt niet alleen genieten van vele kleurrijke gewone luchtballonnen, er zullen dit jaar ook weer Special Shapes opstijgen. Naast het oplaten van de luchtballonnen zullen er nog een aantal andere demonstraties en shows worden gegeven.

Daarnaast zullen de kinderen vermaakt worden met vele activiteiten zoals enkele ballonnen Clowns, diverse luchtkussens Ook zal er weer op zaterdag vanaf 16.00 uur een knutselmiddag worden georganiseerd.
Zaterdag wordt evenement afgesloten met een spetterend vuurwerk.

Ook u kunt tijdens dit festival zelf als passagier meevaren, om deze unieke belevenis te ervaren. Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met Mirjam Noor via info@ballonfestival-grave.nl . U kunt ook een inschrijfformulier invullen via de link "meevaren".

Website
www.ballonfestival-grave.nl

15/08/2014
Van 17 uur tot 24 uur

Lokatie
Jan van Cuijkdijk Grave