string(28) "komedie-mark-van-de-veerdonk" Komedie: Mark van de Veerdonk

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Komedie: Mark van de Veerdonk

vrijdag 7 februari 7366 20:15

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Het publiek van Mark van de Veerdonk zal als vanouds worden bedolven onder een dikke laag confetti van vreemde verdraaiingen, absurde anekdotes en snelle oneliners. De grapdichtheid is weer Veerdonkiaans hoog, tweemaal 50 minuten lang.

Weltebarsten

Weltebarsten: De titel zegt het al. Er zal weer gelachen worden. Sterker nog, het publiek van Mark van de Veerdonk zal als vanouds worden bedolven onder een dikke laag confetti van vreemde verdraaiingen, absurde anekdotes en snelle oneliners. De grapdichtheid is weer Veerdonkiaans hoog, tweemaal 50 minuten lang.
Mark van de Veerdonk

Het vertrekpunt van Weltebarsten is het pretentieloze buurtschapje Slabroek waar het leven nog simpel is. De nachtwinkel sluit er al om drie uur ’s middags en het volgende dorp is ruim 20 minuten verderop, per telefoon. Mocht de wereld toch nog vergaan, kom dan naar Slabroek, want daar gebeurt alles ruim 15 jaar later.....

FEESTELIJKE AFSLUITING
Op 8 februari is de allerlaatste voorstelling van de Weltebarsten tour!
Ter gelegenheid daarvan heeft Mark hoogstpersoonlijk een geweldige band uitgenodigd om te komen spelen tijdens pauze en nazit: RUM™®!

RUM™® staat voor Roept U Maar! En dat zegt alles over deze Brabantse gelegenheidsformatie waarvan de muzikanten al 20 jaar samen muziek maken. In het collectief geheugen van RUM™® zijn ruim 1100 nummers opgeslagen. Van Guilty Pleasures tot top-2000 hits. Van popklassiekers tot eendagsvliegen. Het publiek bepaalt 'Le ton qui fait la musique'. RUM™® speelt werkelijk ‘alles’ of in ieder geval ‘veul’. Het ene nummer goed voorbereid, het andere volledig op improvisatiekracht. Het ene verzoek kan rekenen op de lange LP-versie, een ander zal het met 10 seconden moeten doen. Maar ieder verzoekje wordt een klein feestje. Een feestje dat je niet mag missen!

Als dat geen heerlijke afterparty wordt!

7 Februari & 8 Februari
Aanvang: 20:15
Tickets: € 17,50
incl. drankje en garderobe

Tickets kopen

De Weijer
De Raetsingel 1 5831 KC Boxmeer
Tel 0485 57 49 19
info@deweijer.nl
www.deweijer.nl