string(32) "kerst-in-riche-met-voces-virorum" Kerst in Riche met Voces Virorum

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Kerst in Riche met Voces Virorum

maandag 23 december 2013 20:30

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Sfeervol Kerstconcert door Voces Virorum op 23 december in de grote zaal van Restaurant en Grand Café Riche Boxmeer.

“Kerst in Riche”
Door Voces Virorum

Sfeervol Kerstconcert op 23 december in de grote zaal van Restaurant en Grand Café Riche Boxmeer.

Begin januari 2010 is Voces Virorum, (Latijn voor ‘mannenstemmen’) in Boxmeer opgericht. Het is een regionaal gezelschap bestaande uit negen mannenstemmen dat zich voornamelijk richt op het zingen van de geestelijke Renaissancemuziek uit de periode 1400-1630.
Voces Virorum bestaat uit negen zangers, vier tenoren, twee baritons en drie bassen. Het geheel staat onder leiding van Wim Goossens.
Voces Virorum gaat op 23 december een groot deel van zijn Kerstrepertoire laten horen.

De vocale bijdrage van Voces Virorum tijdens dit traditionele Kerstconcert met de titel “Noël à Riche 4” bestaat grotendeels uit bewerkingen van bekende en minder bekende internationale Kerstliederen.
Drie nieuwe bewerkingen staan op het repertoire. Bijna alle zangers komen als solist aan bod. Daarnaast worden een aantal werken uit de Klassieke Polyfonie gezongen.

Op 23 december om 20.30 uur gaat “Noël à Riche” met zijn vierde editie van start in de grote zaal van Restaurant en Grand Café Riche Boxmeer. De sfeervol versierde zaal is open vanaf 19.45 uur.

Kaarten voor dit bijzondere Kerstconcert kosten € 10,00 p.p. inclusief een consumptie én verrassing en zijn te bestellen bij: Voces Virorum per e-mail vocesvirorum@gmail.com of telefonisch in de avonduren via 0485- 574891.
Vooraf - en u komt op tijd in het concert - kan vanaf 18.00 uur in een speciaal Kerstdiner arrangement tegen een speciale prijs € 29,50 gegeten worden in Hotel Riche. Reserveren ook via Voces Virorum.
Voor nadere informatie kijk op de website www.vocesvirorum.nl en op facebook Voces Virorum.

Website
www.vocesvirorum.nl

23/12/2013
Van 20.30 uur tot 22.15 uur

Lokatie
Boxmeer: Grote zaal Hotel Grand Café Riche