string(23) "beleef-in-vierlingsbeek" Beleef in Vierlingsbeek

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Beleef in Vierlingsbeek

donderdag 5 oktober 7144 11:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Vierlingsbeek maakt zich op voor een eigentijdse lifestylebeurs. Op zaterdag 5 oktober (van 13.00 tot 18.00 uur) en zondag 6 oktober 
(van 11.00 tot 17.00 uur) vindt Beleef plaats in het pand van Siebert Colors@home aan de Spoorstraat 58 in Vierlingsbeek. Gratis toegankelijk!

De bezoekers kunnen op deze gratis toegankelijke familiebeurs alles vinden op het gebied van wonen, recreatie, tuinen, bouw, sport, uitgaan, interieur, auto’s, (race)fietsen, sieraden en beauty. Het hele gezin kan er uitgebreide informatie verkrijgen en meedoen met diverse workshops. Tussendoor ontspannen kan bij de diverse horeca bedrijven uit Vierlingsbeek en Overloon. Zij presenteren daar hun kunsten op het gezellige horecaplein voor een hapje en drankje. Beursorganisator Siebert colors@home en ondernemers uit de regio Vierlingsbeek-Overloon zijn er in geslaagd om een mooie mix van samenwerkende bedrijven te presenteren op de beurs. Deze samenwerking heeft er toe geleid dat we over een volwaardige beurs mogen spreken met de gemoedelijkheid van Vierlingsbeekse en Overloonse ondernemers die u graag verwelkomen op 5 of 6 oktober.
Beleef ook voor kids. Tijdens de beide beursdagen zullen er diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd worden, zodat u zelf alle tijd heeft om informatie in te winnen bij de diverse deelnemers. ,Parkeren kunnen de bezoekers in de nabije omgeving van Siebert colors@home, volg hiervoor de aanwijzigingen.

Deelnemende bedrijven:

ABC Afbouwcentre

Atelier Estrella

Berly-Fleur

Era Makelaar Fijen

Fransen Interieur Spuiterij

Houtskeletbouw - Bouwbedrijf Koenen

LIMA Meubelmakerij

Siebert colors@home

Van den Akker en Blenckers Stucadoors

Welcom bij Janssen

Wonen Vierlingsbeek

Outdoor

Blommensteijn Hoveniers

Ezelgasterij Groeningen

Geurts Houtbewerking

Pakhuus Peeters

Trendvijvers

Vivara Natuurbescherming

Mobility

Autobedrijf Kusters

Frans Thijs Wielerspeciaalzaak

Broer & Zus

Leuke Broeders

Plus Verbeeten

Zalencentrum Concordia

Health en Beauty

Cose da Donne

Fysiotherapie van Dongen

Perfecte Kleuren Kleuranalyse

Sitonenergy