string(63) "toeristische-streekproduktenmarkt-voor-de-derde-maal-in-boxmeer" Toeristische Streekproduktenmarkt voor de derde maal in Boxmeer

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Toeristische Streekproduktenmarkt voor de derde maal in Boxmeer

zondag 29 september 2013

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Op deze kleurrijke Streekproduktenmarkt treft u niet alleen toeristische organisaties maar ook allerlei bedrijven uit onze omgeving aan, die allerhande streekprodukten aanbieden en tevens hierover informatie verstrekken.

Wegens het grote succes van vorig jaren en dankzij de grote waardering bij het talrijk aanwezige publiek en de vele deelnemers aan de eerste Toeristische Streekproduktenmarkt, heeft de Stichting Toerisme en Recreatie Boxmeer besloten om deze markt als een jaarlijks evenement te gaan organiseren.
De deelnemers komen uit de gehele regio.

Het zijn bedrijven met streekproducten zoals jam,wijn, fruit enz. maar ook bedrijven met schapenkaas, ezelzeep enz.. 
Bedrijven met bijzondere planten, arrangementen en een veelvoud van producten die in de agro toeristische bedrijven en in agrarisch getinte winkels voorkomen.
Ook komen er bedrijven zoals de Ezelgasterij uit Groeningen en een Alpaca houderij en fokkerij uit Horst America.

Tevens is er voor de sfeer op het plein, een de fanfare en straatartiesten.

Juist de combinatie van de koopzondag voor de winkeliers met hun speciale aktiviteiten en akties in combinatie met deze zeer gevarieerde streekproduktenmarkt zal voor de inwoners van onze regio weer een oergezellige en hopelijk zonnige dag worden, waarbij men met de gehele familie elkaar kan ontmoeten en vermaken.