string(45) "wielerkampioenschappen-zuid-nederland-in-mill" Wielerkampioenschappen Zuid Nederland in Mill

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Wielerkampioenschappen Zuid Nederland in Mill

maandag 20 mei 2013

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Op 2e Pinksterdag (maandag 20 mei) worden in Mill de regiokampioenschappen wielrennen voor de provincies Brabant, Zeeland en Limburg gehouden. De organisatie is volop bezig de laatste hand aan de voorbereidingen te leggen. De inschrijving is inmiddels geopend.
Dus schrijf je snel in!

Voor de renners is het een belangrijke wedstrijd omdat de eerste 3 aankomenden per district zich automatisch plaatsen voor de nationale kampioenschappen.

De organisatie is in handen van het comite Kasteelronde Mill dat bestaat uit vertegenwoordigers van Wielerclub Mill en Wielervereniging De Maaskant. Drie jaar geleden is voor het eerst de Kasteelronde van Mill georganiseerd. Voor de regiokampioenschappen is het parcours van de
Kasteelronde uitgebreid en loopt nu via Sint Hubert. Start en finish zijn bij Grandcafé ’t Lagerhuis aan de Beerseweg. Het parcours loopt via de Groenedijk, Looierijweg, Sint Hubertse Binnenweg, Petersweg, Voordijk en Kolkweg terug naar de Beerseweg. Het parcours zal voor al het verkeer worden afgesloten en de toegang is gratis.

Het programma ziet er als volgt uit:
09.30 uur
Masters 50+/60+
11.15 uur
Masters 30+/40+
13.15 uur
Nieuwelingen
15.15 uur
Elite

Meer fietsen!