string(29) "regionale-brandweerwedstrijd-" Regionale Brandweerwedstrijd

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Regionale Brandweerwedstrijd

zaterdag 27 april 2013

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Dit jaar bestaat de brandweer in Mill precies 100 jaar. Een aantal oud-leden zijn op dit moment druk bezig alles in kaart te brengen. Dit doen zij in samenwerking met Myllesheem. Rond dit jubileum worden er ook diverse activiteiten georganiseerd. 

 Zaterdag 27 april staat er namelijk een brandweerwedstrijd op het programma waar 7 korpsen uit de regio aan deel zullen nemen. Deze wedstrijd wordt op een nu nog geheime locatie in Mill gehouden. Zo kunnen deelnemende teams zich niet tevoren voorbereiden op de locatie waardoor de uitgangspositie voor alle korpsen gelijk is. De wedstrijd behoort tot de ‘hoofdklasse’. Dat wil zeggen dat het een inzet zal zijn met minimaal 2 voertuigen waarvan één van de deelnemende post. Ook leveren zij de officier van dienst die alles in goede banen moet leiden.
Mocht u een kijkje willen nemen bij deze wedstrijden, dan kunt u op zaterdag 27 april bij de kazerne aan de Jochemsweg informeren naar de wedstrijdlocatie. De 3 beste korpsen van deze dag gaan door naar de volgende ronde.