string(57) "lachen-en-lekker-eten-bij-mrs-bouquets-candlelight-supper" Lachen en lekker eten bij Mrs Bouquet's Candlelight Supper!

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Lachen en lekker eten bij Mrs Bouquet's Candlelight Supper!

vrijdag 12 maart 6641 10:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


 Heerlijk driegangendiner onder het genot van een fantastische komedie? Ook dát kan in Schouwburg Cuijk!

Keeping up appearances

'Keeping up appearances' is een van de succesvolste Britse TV-komedies en werd uitgezonden in 45 landen. Hoewel de snobistische Hyacinth Bucket (uit te spreken als 'Bouquet') er altijd prat op ging, zag u nooit een van Mrs. Bouquet's candlelight suppers. Eindelijk is het zo ver en kunt u nu een van Mrs. Bouquet's fameuze 3- gangen Candlelight suppers echt bijwonen!

Hyacinth Bucket is 'the lady of the house', gastvrouw, en 'the residence' is uw theater.
Verwacht alstublieft niet dat alles soepeltjes verloopt! Met onverwachte bezoekjes van haar verschrikkelijke familie - inclusief Onslow, Rose en Daisy - en telefoontjes kan en zal er waarschijnlijk van alles gebeuren. Misschien moet ze zich zelfs wel even gedwongen 'verlagen' tot het verlenen van enige assistentie bij de bediening.

Het spreekt voor zich dat het eten van Mrs.Bouquet's Candlelight Supper Hyacinth's gebruikelijke niveau heeft. Lachen is onvermijdelijk, maar het is zonde om het eten te laten verpieteren tijdens deze ruim twee uur durende komedie.

En natuurlijk… het is wel van groot belang dat u zich als gast van Mrs. Bouquet zich wel naar de hoge standaard van Hyacinth gedraagt. Immers, het belangrijkste is: Keeping up appearances!
En met Hyacint als lady of the house is het eten ongetwijfeld van het vereiste niveau, net als de humor. Maar toch loopt niet alles op rolletjes tijdens deze Engelstalige dinnershow…

Engels gesproken | beperkt aantal plaatsen
Reserveren