string(44) "maandelijkse-dansmiddagen-bij-caf-royal-mill" Maandelijkse dansmiddagen bij café Royal Mill

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Maandelijkse dansmiddagen bij café Royal Mill

donderdag 17 januari 2013 14:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Café Royal in Mill organiseert in samenwerking met de SWOM, KBO en Senioren Hobby Centrum maandelijks een dansmiddag.

Dit zal op donderdag 17 januari vanaf 14.00 uur voor het eerst gaan gebeuren. In februari is deze dansmiddag op 21 februari en vanaf maart iedere eerste donderdag van de maand. Iedereen is welkom, toegang 3 euro.

Dansen is gezellig, gezond en vooral een leuke bezigheid voor iedereen. Daarom staat vanaf dit jaar maandelijks een dansmiddag op het programma bij café Royal. “De middagen die we organiseren tijdens carnaval en kermis worden enorm goed bezocht,” vertelt Broer van Thiel van café Royal. “Diverse mensen vroegen ons of we dat soort middagen vaker door het jaar heen wilden organiseren. Liefst niet in een weekend, omdat men dan al diverse andere activiteiten heeft. Daarom gaan we dit maandelijks op donderdagmiddag doen.”

Donderdagmiddag 17 januari staat om 14.00 uur de eerste op het programma en in februari kunt u donderdag 21 februari dansen. Broer: “Vanaf maart is het iedere eerste donderdag van de maand. Dit dansen kan op live muziek, want de ene maand zal Leo Josemanders de middag muzikaal verzorgen en de andere maand Jos Driessen.” De dansmiddagen, waar ook gezellig gebuurt kan worden, duren tot ongeveer 17.00 uur. “Iedereen, uit de hele regio is hier van harte welkom, niet alleen ouderen maar iedereen die dansen leuk vindt.

Kijk voor meer informatie over deze en alle andere activiteiten op www.caferoyalmill.nl