string(43) "klankschalensessie-op-landgoed-de-barendonk" Klankschalensessie op Landgoed De Barendonk

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Klankschalensessie op Landgoed De Barendonk

zaterdag 17 november 2012 20:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


op De Barendonk (Millseweg 13) te Beers

Tibetaans Klankschalenbad door Paul Vens

Tibetaanse klankschalen zijn in staat een verfijnde trilling uit te stralen door een waaier van boventonen. Deze lang doorklinkende trillingen hebben een bijzonder aangenaam en ontspannend effect op de luisteraar. Door de verdiepende werking van de schalen beleeft de luisteraar zijn innerlijk leven rustiger en intens .

De ‘zingende’ klankschalen zijn afkomstig uit Tibet. Zij werden meegegeven aan jonge intredende monniken. Zij mediteerden op hun eigen, speciaal voor hen gemaakte schaal. Zij leerden o.a. dat alles invloed heeft op alles. De mooie en serene klank van de klankschalen voert de luisteraar mee naar zijn eigen innerlijk stiltegebied, daar waar het denken en redeneren plaats maakt voor het waarnemend voelen.

Paul: "De Tibetaanse Klankschalen leerde ik kennen via een bevriende pater en ik raakte overtuigd van de diepe en positieve werking van de schalen.

Het is mogelijk dat om op locatie klankschalensessies te geven, thuis, in instituten en scholen, bij vergaderingen, tijdens cursussen.
Daar waar verstillende ontspanning prettig is."

Uitgebreide info over de klankschalen, boek en cd’s zie: www.paulvens.com

Klankschalenbad
Tijd: 20.00 tot 21.00 uur.
Kosten per deelnemer: 15,00 euro.
Plaats: De Barendonk, Millseweg 13 te Beers