string(36) "a-capella-kerst-concert-overnachting" A Capella Kerst Concert & Overnachting

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

A Capella Kerst Concert & Overnachting

donderdag 13 december 2012 20:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


GEANNULEERD (overnachting is nog steeds beschikbaar) 

A Capella Kerst Concert & Overnachting in Guesthouse de Heide

De a capella act van de vier heren van The Jukebox Boys is zowat de snelste, vlotste, en muzikaalste die u kunt bedenken. Met hun blote stembanden en twee knipvingers in de hand geniet van de virtuoze harmonieën en de muzikale onzin die de boys uit hun vocale mouwen schudden. Dit alles vindt plaats op donderdag 13 december van 20:00 tot 24:00 in de tuin van Guesthouse de Heide (let op: het is 5 tot 10 graden). Voor € 22,50 kunt u deelnemen, er zijn een beperkt aantal kaarten! Indien het weer te slecht is wordt het concert naar binnen verplaatst. 

De prijs van een overnachting is € 250, dit is inclusief twee concertkaartjes en een champagne ontbijt. Er kan gekozen worden uit de suite of de penthouse suite. 

In Guesthouse de Heide heerst een sfeer met glühwein, kampvuren, fakkels, mooie muziek en veel gezelligheid. Hoe bestelt u een kaartje? Mail naar judith@guesthoudedeheide.nl met de vermelding van het gewenste aantal kaarten. Drankjes worden geregeld door Soete Leven collega August Deutman van Glashelder wijn.