string(26) "dag-van-de-mantelzorg-2012" Dag van de Mantelzorg 2012

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Dag van de Mantelzorg 2012

zaterdag 10 november 2012 11:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


in Fitland te Mill 

Op 10 november vindt voor de vijftiende keer de landelijke ‘Dag van de Mantelzorg’ plaats. Een dag waarop de mantelzorger centraal staat met dit jaar als thema Nu even niet! Op meer dan 200 plaatsen in Nederland worden er verschillende activiteiten georganiseerd om mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Ook in het Land van Cuijk is de ‘Dag van de Mantelzorg’ een echte happening geworden en is er van alles te doen!
In Fitland te Mill wordt van 11.00 tot 17.00 uur een ontspanningsmiddag speciaal voor mantelzorgers georganiseerd. Tijdens deze middag kunt u genieten van theatervoorstelling ‘Over de Kopzorg’, verzorgd door muziek- en theatergroep Klinker. Na de voorstelling is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje gezellig samen te zijn.

Voor jongeren tussen de 12 en 21 jaar vindt er een MegaFundag in het Media Park in Hilversum plaats. Centraal op deze dag staat een ‘Beeld en Geluid Experience’, waarin deelnemers een kijkje kunnen nemen in de wereld van de media. Ook zijn er verschillende workshop en is ook een speciale BN-er aanwezig.

Het Steunpunt Mantelzorg biedt tevens een verrassingspakket voor bijzondere mantelzorgers aan. Ook is een plant tot nationale mantelzorgplant omgedoopt, een symbool voor het onbetaalbare werk dat mantelzorgers doen. De plant is vanaf begin november te koop bij verschillende GroenRijk-vestigingen.

Voor meer informatie of aanmeldingen voor het verrassingspakket of bovengenoemde activiteiten, ga naar www.mantelzorglvc.nl of neem contact op met Steunpunt Mantelzorg, Zwaanstraat 7 in Cuijk, telefoon: 0485 846739, e-mail: info@mantelzorglvc.nl.

www.boxmeer.nl