string(21) "summmertime-slotfeest" Summmertime Slotfeest

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Summmertime Slotfeest

zaterdag 25 augustus 2012 11:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Alweer de laatste dag voor Summmertime 2012 in Gennep

11.00 uur - Meesterdief
Op diverse locaties zal Summmertime met inzet van een Meesterdief haar kas proberen te spekken. Dus kijk uit, als u dit personage ergens ziet staan of nog erger: tegen het lijf loopt. Als u even niet oppast plukt deze dief u in enkele minuten zo kaal, dat u voor de komende maanden - een geluk bij een ongeluk- het geld voor een kapper uit kunt sparen. Gelukkig kunnen we u een signalement meegeven in de vorm van onderstaande foto uit ‘’Opsporing verzocht’’. Een gewaarschuwd mens telt immers voor twee.

14.00 uur - Modeshow
’s Middags showen de Gennepse mode- en modegerelateerde winkels of beter gezegd hun modellen, wat zij dit najaar in hun collectie hebben voor moderne jonge mensen en/of de modebewuste vrouw. Het succes van deze modeshow vertaalt zich in een toenemend aantal deelnemers. Dit jaar maar liefst 15, namelijk: Coenen Schoenmode, Demies, Flirt Damesmode, Kapsalon en Haarwerken van den Ende, Het Hof mode voor mannen, Sam-Sam Woman, Stoer & Style, Supertex, Van Wely Optiek, Verhasselt Mannenmode, Zi-Zo damesmode en Zusje vrouwenkleding, en verder Chic de Friemel, Hairforce One, en Frank Verheijen Hairdesign.

Tussen de twee delen van de modeshow door zal de bekende zanger Sam uit Heijen een eerste set liedjes ten gehore brengen.

Na het tweede deel van de modeshow blust diezelfde Sam het publiek af met zijn tweede set liedjes. En insiders weten allang, dat een optreden van deze zeer getalenteerde Heijenaar een feest is. Sam afficheert zich niet meer als nederlandstalige zanger. Hij weet als geen ander dat een fantastische stem en een goed repertoire alleen niet voldoende zijn. “Minstens zo belangrijk is de manier waarop je het publiek bij het optreden betrekt”, vindt Sam. Sam brengt dan ook op een zeer sympathieke wijze de beste nederpopnummers van Marco Borsato tot De Dijk en van Jan Smit tot Van Dik Hout. Ondanks zijn 22 jaar is Sam een artiest met veel bühne-ervaring. Zo stond hij onder meer in het voorprogramma bij Jan Smit, Nick & Simon en Guus Meeuwis of tijdens het Mega piratenfestijn.

Daarna zal de charmante Lotte Tissen haar welluidende stembandjes over de Markt laten klinken. Lotte is geboren en getogen in het Noord-Limburgse Siebengewald. In 2011 deed ze mee aan het TV Programma ‘’Dao zit meziek in’’ op TV Limburg. Ze kreeg veel stemmen van het Limburgse publiek en werd vierde in de finale. Nu is ze steeds vaker op allerlei podia te vinden. Naast Limburgse nummers zingt ze graag top 40 liedjes en ook duitse schlagers ontbreken niet in haar repertoire. Kortom, feestmuziek voor jong en oud!

20.00 uur - Slotfeest met Van Gennep
Het slotakkoord van deze lustrumeditie van Summmertime is aan de bekende band ‘’Van Gennep”. De negen blazende, tokkelende, spelende en zingende heren en de zingende dame zullen de Markt zeker op zijn kop krijgen, getuige hun succesvolle optredens in voorgaande jaren. Hun repertoire is zeer herkenbaar: een mix van alltime hits om heerlijk uit je dak te gaan, lekker te swingen en/of mee te zingen. Voor de zang tekenen Maria Peeters-Weem en Marcel Leijser. Daarnaast spelen mee: Sander Groenen (gitaar en zang), Bert Derksen (bas), Bjorn Pouwels (drums), Arno Marinussen (toetsen), Henk Pouwels (trombone), Henk Hendrix (saxofoon), Berry Driesen en Evert Weijers (beiden trompet).