string(23) "summmertime-jong-talent" Summmertime Jong Talent

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Summmertime Jong Talent

zaterdag 28 juli 2012 14:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Kom op de Markt in Gennep luisteren naar nieuw talent

LeFFF
LeFFF is een vrouwenband met lef! In januari 2011 is deze Brabantse band opgericht met het idee om poprock en pop ten gehore te brengen. Daarnaast speelt LeFFF ook eigen muziek; Nederlandstalige pop. LeFFF is gedreven, heeft passie voor muziek, is energiek, heeft gevoel voor humor, en houdt van plezier maken!

Jarolyn
Jarolyn is een poprock coverband uit de omgeving Den Bosch en bestaat inmiddels al ruim 5 jaar. Jarolyn is eind 2004 opgericht en heeft aanvankelijk 5 jaar met veel enthousiasme als semi akoestische poprock band opgetreden op feesten, café’s en festivals en de band heeft in de regio bekendheid opgebouwd. Jarolyn stond bekend om de percussie en de meerstemmige vocalisten binnen de band. In de loop van de tijd is de stijl echter steeds steviger geworden, en is besloten om de band te laten versterken met een drummer in plaats van een percussionist.

Het maken van muziek is voor alle bandleden een grote hobby, waarbij de passie en plezier maken hoog in het vaandel staan!

Jarolyn is een poprock coverband en speelt nummers van Amy Winehouse, Anouk, de Dijk, Bryan Adams, KT Tunstall, Queen, Poalo Nutini, Counting Crows, Crowded House en vele anderen.

Kijk hier voor het volledige Summmertime programma