string(12) "bouwweek-sjw" Bouwweek SJW

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Bouwweek SJW

zondag 30 juli 5600 13:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


op Ponyterrein Hapsedijk

Dit jaar is het thema van de Bouwweek "Leger". We gaan dus de hutten als echte kazernes opbouwen en maken er een stoere week van! Trek je camouflage pak aan en neem je hamer mee, dan wordt het zeker weer een enorm bouwfeest.

De bouwweek in Rijkevoort is een traditie, dit jaar al voor de 16dekeer, maar 2012 wordt de leukste van allemaal en waarom…..dat verklap ik nog niet!

Vanaf maandag 30 juli begint het: timmeren, spelletjes spelen, leidersklieren, zagen en nog veel meer. Zorg wel dat je je eigen lunchpakketje meeneemt voor tussen de middag, want SJW (Stichting Jeugdwerk Rijkevoort) heeft er geen over.

Iedereen is tijdens de bouwweek welkom om te komen kijken en iedereen die niet kan komen of ’s avonds ook nog wil kijken, kan dit doen op de website van SJW: www.sjw-rijkevoort.nl. Elke avond vind je daar de foto’s van die dag. Natuurlijk vind je op deze website veel meer informatie over het programma van de bouwweek, maar ook de foto’s van de afgelopen jaren (de oudste foto’s die je digitaal kunt vinden zijn van 2001!!).

Tot slot, iedere dag vanaf 8.45u tot 15.30u is het bouwweekterrein geopend. Buiten deze tijden mag niemand meer het terrein bezoeken !

Graag tot de bouwweek! Günter Vos

Voor vragen, mail naar bouwweek@sjw-rijkevoort.nl