string(14) "verwendag-vuur" Verwendag vuur

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Verwendag vuur

zondag 1 juli 2012 10:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


in  La Tertulia (Hantert 6) Sint Agatha

Tijdens het vuur-element, de zomer, bereikt alles in de natuur een hoogtepunt. De activiteit en energie is maximaal. Zoals een hardloopster in haar eindsprint. Het vuur moet iets te verbranden hebben. Daarom zijn de fases ervoor ook zo belangrijk.

Tijdens de workshop ‘Vuur’ van de verwendag ervaart u deze maximale energie.‘s Ochtends brengen we onze eigen activiteit tot een hoogtepunt. We voelen de zomerhitte en lachen en bewegen volop. Daarna proeven we de rijpheid van het voedsel. We staan even echt stil bij een heerlijke lunch (verzorgd door Frutti Confetti). Die we samen zo lekker hebben leren maken. Dan is het tijd voor rust, ontspanning en meditatie. U krijgt tot slot nog een heerlijke voetmassage voor de volledige verzadiging.

Kortom:
Een sfeervolle mindfulness dag waarin je volop geniet van het hoogtepunt van de cyclus. Dankzij beweging, rust en voeding. Ervaar deze dag als een mooi cadeau. Voor jezelf of voor een ander!

Tijd : 10.00- 17.00 uur
Kosten : € 65,- p.p. (Incl. verrassende lunch en koffie/thee)
Docent: Inge Duyts
Locatie : La Tertulia, Hantert 6, 5435 XB Sint Agatha

Voor studenten hebben wij een speciale aanbieding: Studenten mogen met zijn tweeën deelnemen voor de prijs van één. Als je student bent en van deze aanbieding gebruik wilt maken kun je één verwendag bestellen, en in het opmerkingenveld aangeven dat je iemand meeneemt. Wij nemen dan contact met je op.

Het is ook mogelijk met een groep vanaf 10 personen in te schrijven op een datum in overleg. Je kunt daarvoor een mail sturen naar info@neemtijd.nl.