string(33) "100-jaar-muziekvereniging-st-jan-" 100 jaar muziekvereniging St. Jan

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

100 jaar muziekvereniging St. Jan

zaterdag 30 juni 2012

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


recreatiepark De Bergen te Wanroij

Muziekvereniging St. Jan uit Wanroij is jarig. Zij bestaat dit jaar 100 jaar. En wie jarig is, trakteert. St. Jan pakt groots uit met een concert van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht en knallende optredens van de band Flair, Truus Trut & de Terlenka’s en dj Tom van de Hulsbeek. Van zaterdag 23 juni tot en met zaterdag 30 juni worden de muziekfeesten gehouden in de manege van recreatiepark De Bergen in Wanroij.

Zaterdag 23 juni schittert het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht in de manege van recreatiepark De Bergen, Zoetendaal 6 in Wanroij. U komt helemaal in de vakantiestemming. Het luchtmachtorkest brengt met medewerking van een bekend musicalartiest een populair repertoire met een mediterraan zomers tintje. Daarna wordt een spetterende afterparty verzorgd door het combo van het orkest. Aanvang 20:00 uur, kassa geopend 19:30 uur. Dit concert is de jubilerende vereniging uit Wanroij aangeboden door de commandant van Vliegbasis Volkel.

Een week later, zaterdag 30 juni, gaat het dak eraf met knallende optredens van topformatie Flair, de oer-Hollandse band Truus Trut & de Terlenka’s en dj Tom van de Hulsbeek. Dat wordt lekker feesten tot in de kleine uurtjes!