string(20) "bourgondisch-boxmeer" Bourgondisch Boxmeer

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Bourgondisch Boxmeer

zaterdag 26 mei 5100 17:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


In het Weijerpark in Boxmeer

Tijdens het Pinksterweekend , 26 en 27 mei 2012, worden alle smaakpapillen weer op de proef gesteld. De organisatie is in handen van Rotaryclub Cuijk~Maaskant. De opbrengst is bestemd voor het goede doel "Water For Life".

Bourgondisch Boxmeer is een zeer gezellig en ontspannen culinair evenement, omlijst met rustige live muziek. Regionale horeca en aanverwante bedrijven presenteren zich voor een breed publiek. Restaurateurs laten zien wat zij in hun mars hebben en verkopen verschillende kleine gerechtjes. Er is aandacht voor kunst, cultuur en natuur.

Het culinair evenement wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd en zal voor de eerste keer in het Weijerpark in Boxmeer plaatsvinden. Een locatie die centraal gelegen is, goed bereikbaar en voorzien van ruime parkeervoorzieningen. In het park komen een 20-tal pagodetenten te staan rondom een centraal podium. Op de terrassen kunt u heerlijk genieten van de culinaire hoogstandjes, zoals amuses van streekproducten met heerlijke wijnen. Als de avond valt en de sfeerverlichting aan gaat, waant u zich in een andere wereld. Bourgondisch, sfeervol en gezellig.

Meer informatie: www.bourgondischboxmeer.nl