string(28) "once--pearl-jam-tribute-band" Once - Pearl Jam tribute band

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Once - Pearl Jam tribute band

zaterdag 24 september 2011 21:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Café Riche in Boxmeer

Zaterdag 24 september zal de Boxmeerse band Once (a Pearl Jam tribute) optreden in de Grote Zaal van Riche in Boxmeer

Vele mensen herinneren zich nog het legendarische optreden van Pearl Jam op Pinkpop 1992 waar op een regenachtige dag in juni een jonge band het meest energieke optreden ooit liet zien. De nog nooit eerder vertoonde sprong van Eddie Vedder van een 10-meter hoge televisiemast het publiek in maakte erg veel indruk bij het jonge publiek. In de 15 jaar die na dit optreden volgden bracht Pearl Jam nog maar liefst 11 CDs uit, waarvan 11 singles de Nederlandse top 40 behaalden. 

Pearl Jam is op dit moment nog steeds Alive en presteerde het om vorige zomer een uitverkocht Goffert park in Nijmegen weer geheel plat te spelen.
Redenen genoeg dus om de band te eren door middel van een tribute band :

Once (a Pearl Jam tribute) bestaat uit de bandleden van “Once in a blue moon (Adam meets the appletree)” en speelt de hardere rock nummers, maar ook de wat softere ballads van de band "Pearl Jam". Pearl Jam is bekend van nummers zoals : Alive, Jeremy, Black, Given to fly en Rearviewmirror; de speciale projecten zoals soundtracks van de films "Singles", "Last man standing" en het opnemen van benefietsingles zoals "Last Kiss" en "Crazy Mary". Once speelt nummers van bijna elke CD van Pearl Jam (Ten, VS, Vitalogy, No code, Yield, Binaural,Riot Act en Lost dogs) en wisselt deze af in een energiek en boeiend optreden, zoals iedereen gewend was van Once in a blue moon (Adam meets the appletree). 

Nieuwsgierig geworden ?!? Kom gerust eens kijken naar talent van eigen bodem op zaterdag 24 september in cafe Riche in Boxmeer !

Once (a Pearl Jam tribute) is : 
Daniël van Mil (zang), Rocco Jansen (bas), Jos Janssen (gitaar)
Sander van Mierlo (gitaar), Luuk Janssen (drums). 

Aanvang : 21.00 uur
Meer info : http://once.pearljam.nl

In het voorprogramma treedt LOPEZ op. Dit is de nieuwe rock sensatie,voortvloeiend uit het initiatief,van een van de beste frontvrouwen van de nederlandse rock scene.
Penelope heeft na een jaren lange zoektocht,nu eindelijk de muzikanten gevonden met wie ze nu de rock sensatie LOPEZ heeft samengesteld.
Zoals Penelope zegt (these are my boys !!!! )
LOPEZ gaat voor een nieuwe frisse wind zorgen in de nederlandse rock scene.
En dat LOPEZ kan rocken bewijzen ze met hun energieke,melodieuze en vooral pakkende rock songs.
LOPEZ staat live als een huis,dat blijkt wel uit de ervaring die alle vier de muzikanten hebben,ze hebben hun sporen nagelaten in diverse rock bands waarin zij gespeeld hebben.

Ben je toe aan een rock band,met een recht in "your face" attitude,laat je dan pakken en verassen door de nu nog onbekende band LOPEZ

LOPEZ bestaat uit
Penelope-zang
Ronald-gitaar (backing vocals)
Rocco-basgitaar
Eddy-drums

Kortom: een avondje flink uit je dak gaan. Kaartjes zijn €10,00

Aanvang: 21 uur