string(11) "bruidsbeurs" Bruidsbeurs

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

Bruidsbeurs

zondag 25 september 2011 12:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


Op het Landgoed Tongelaar te Mill

Het sfeervolle Kasteel Tongelaar in Mill staat zondag 25 september in het teken van trouwen. Kasteel Tongelaar is een prachtige officiële trouwlocatie op Landgoed Tongelaar. Landgoed Tongelaar is, met zijn bosrijke omgeving, prachtige kasteel en gemoedelijke boerderij De Benedenhof, bij uitstek de locatie om romantisch te trouwen.

Speciaal voor aanstaande bruidsparen, hun familie en vrienden is er door Bruidsbeurs Noord-Brabant op Kasteel Tongelaar een inspirerende bruidsbeurs georganiseerd. Een scala aan bedrijven uit de trouwbranche demonstreren deze dag hun diensten en producten. De bezoeker van deze bruidsbeurs, kan genieten van de laatste trends op huwelijksgebied. Naast het beleven van de romantische sfeer die dit kasteel uitstraalt kan men op deze dag terecht voor informatie over onder meer bruidsjaponnen, weddingplanner, trouwringen, fotografie, catering, decoratie, bruidstaart, entertainment, trouwvervoer, videograaf en huwelijksbedankjes. Tevens wordt iedere bezoeker getrakteerd op het glossy magazine 'Huwelijk in Noord-Brabant', bruidsshows, optredens, demonstraties, beursaanbiedingen en nog veel meer.

De bruidsbeurs is geopend op zondag 25 september van 12 tot 16 uur. De beurs is gratis toegankelijk en biedt de bezoekers bovendien de mogelijkheid een kijkje te nemen in de verschillende zalen en de intieme binnenplaats van Kasteel Tongelaar.

Meer informatie is te vinden op de website www.BruidsbeursNoordBrabant.nl.