string(27) "10e-maasheggenloop-boxmeer-" 10e Maasheggenloop Boxmeer

Deel dit evenement

‹ Terug naar agenda-overzicht

10e Maasheggenloop Boxmeer

zondag 25 september 2011 10:00

Dit evenement is reeds geweest!
Bekijk de actuele agenda voor aankomende activiteiten.


De start en finisch bij Hotel Riche te Boxmeer

Op zondag 25 september 2011 zal de 10e uitvoering van de Maasheggenloop plaats vinden met zoals gebruikelijk een uitgebreid programma. Tijdens de open koopzondag, georganiseerd door de C.O.B., worden naast de Maasheggenloop diverse activiteiten in het centrum gehouden.

Afstanden:
- Bambinoloop: 250 meter voor de jongsten van 0-5 jaar
- Jeugdloop: 1000 m voor de jeugd van 6-8 en 9-12 jaar
- 2500 meter alle leeftijden, ook voor beginners
- 5500 meter voor recreatielopers
- 10 km spreekt voor zich
- Halve marathon 21098 m, een echte halve klassieker

Parcours:
De start/finish is in het centrum van Boxmeer voor Hotel Riche. Het parcours voert de loper vanuit het centrum van Boxmeer langs de kerkdorpen Sambeek en Vortum-Mullem en door het prachtige natuurgebied de Maasheggen achter Groeningen en Vierlingsbeek. Het parcours bestaat uit verharde/onverharde wegen en bospaden. Op het parcours van de halve marathon is kilometeraanduiding aanwezig.

Starttijden en inschrijfgeld:
- 10.00 uur: Jeugdloop, voorinschr. € 2,- / dag zelf € 3,-
- 10.15 uur: 2500 meter, voorinschr. € 2,- / dag zelf € 3,-
- 10.30 uur: Bambinoloop, voorinschr. € 1,- / dag zelf € 2,-
- 11.10 uur: Halve marathon, voorinschr. € 8,- / dag zelf € 10,-
- 11.20 uur: 5,5 km, voorinschr. € 4,- / dag zelf € 6,-
- 11.20 uur: 10 km, voorinschr. € 4,- / dag zelf € 6,-.

Inschrijven:
In de zaal van Café 't Centrum (recht tegenover de kerk) kan tot uiterlijk een half uur vóór aanvang van de betreffende wedstrijd ingeschreven worden. Om alles soepel te laten verlopen is dit absoluut noodzakelijk, we moeten vrij streng zijn omdat we late inschrijvingen niet meer goed kunnen verwerken. Dus Jeugdloop uiterlijk half 10 inschrijven, 2500 meter tot kwart voor tien etc.
Tip: maak het u gemakkelijk en gebruik de voorinschrijving. Bij voorinschrijving krijgt u korting op het inschrijfgeld. Haal uw startnummer ruim van tevoren op (ook prettig voor u i.v.m. het inlopen etc). U kunt het nummer tot uiterlijk 10 min voor de wedstrijd ophalen. Voorinschrijven kan tot uiterlijk 22-09-2011.

Wij willen u dringend vragen om u per inschrijfformulier vooraf in te schrijven. Eventueel kan dit ook per e-mail of telefoon (0485-383838). Dit bespaart u op de wedstrijddag wachttijd en ons veel werk.
Voorinschrijven is zonder verplichting, mocht u onverwachts toch niet komen dan hoeft u ook niet te betalen. Na-inschrijvers dienen contant te betalen bij het afhalen van het startnummer.

Parkeergelegenheid:
Gratis en voldoende aanwezig op loopafstand van het parcours (zie routebeschrijving onder).

Verzorging:
Begeleiding: EHBO-vereniging. Op het Wilhelminaplein is AED (automatische hart defibrilator) beschikbaar.
Er zijn drankposten met water op het parcours van de 10 km en de halve marathon. Bij start/finish is er water en/of sportdrank.

Herinnering:
Vanwege de jubileum editie (10e !!) is er voor alle deelnemers een leuke herinnering.

Prijzen:
Voor de jeugd (bambinoloop, jeugdloop 6-8 en jeugdloop 9-12) zijn maar liefst 5 prijzen per categorie beschikbaar. Dus ook de 4e en 5e jongen en het 4e en 5e meisje krijgen nog een mooie beker mee naar huis!
Op alle overige afstanden zijn er ereprijzen voor de nummers 1, 2 en 3 van de verschillende categorieën. Op de halve marathon en de 10 km zijn er naast ereprijzen ook geldprijzen voor de overall winnaars dames en heren. Daarnaast stelt het C.O.B. een bonus voor de verbetering van het parcoursrecord op de halve marathon beschikbaar. Dit is een bonus van 150 EURO. Het parcoursrecord voor de dames staat op naam van Renske Smetsers met 1:32:16, bij de heren is het record op naam van Eric Caluwaerts 1:13:16.

Douche- en kleedgelegenheid:
Er is slechts beperkte omkleedmogelijkheid bij het inschrijfbureau in de zaal van café 't Centrum. Omkleden kan in sporthal 't Hoogkoor op 500 meter van start/finish. Ook douchen is mogelijk in sporthal 't Hoogkoor.
De informatie is onder voorbehoud. Wijzigingen worden gepubliceerd op de site van A.V. Sporting Boxmeer.

Aansprakelijkheid:
Deelname is op eigen risico, A.V. Sporting Boxmeer is niet aansprakelijk in geval van letsel, schade, vermissing of diefstal.